Hoe kun je geld verdienen als affiliate

Als affiliate kun je gemakkelijk geld verdienen via het internet, je hebt hierbij een aantal grote voordelen ten opzichte van de producteigenaar.

Promoot andermans producten

Als affiliate promoot je andermans product tegen een afgesproken commissie. Wanneer er op een product met een verkoopprijs van 20 euro 50% commissie is ingesteld in PayPro dan ontvang jij per verkoop die jij realiseert 10 euro.

Je hoeft geen product te hebben

Je hoeft dus geen product te hebben om geld te kunnen verdienen, stuur simpelweg bezoekers via jouw affiliatelink naar andermans verkooppagina en je ontvangt per verkoop je commissie uitgekeerd. Je kunt hiermee je maandelijks inkomen verdienen.

Je hoeft geen rekening te houden met klantenservice

Omdat je klanten naar iemand anders stuurt heb je zelf niet te maken met klantenservice of andere zaken zoals distributie, voorraadbeheer en administratie. Je bent simpelweg een tussenpersoon die alleen de klanten doorstuurt en daarvoor betaalt krijgt.

Log in bij PayPro, kopieer je unieke affiliate link en begin met promoten!

Wanneer je inlogt bij PayPro zie je in het productoverzicht bij elk product een unieke link staan. Deze link is uniek voor jou en bevat jouw affiliate ID. Zoek een product uit wat je wilt promoten, kopieer de bijbehorende link en start met promoten!

Als er iemand op je link klikt gaat die persoon naar de website van het product dat je promoot, er wordt vastgelegd door PayPro dat dit via jouw link is. Wanneer de bezoeker het product koopt ontvang jij automatisch je commissie, meer is er niet bij!