AfterPay

Geef je klant de kans om achteraf te betalen via AfterPay. Het risico wordt volledig weggenomen vanwege een betaalgarantie. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de financiële afhandeling.

AfterPay
€ 1.75 Per transactie
5.0% Variabele kosten
Eenmalige opstartkosten van €25
  • Betaalgarantie
  • Populaire online betaalmethode
  • Achteraf betalen

Eerst zien, dan betalen

De mogelijkheid om AfterPay te selecteren als betaalmethode werkt conversieverhogend. Als een consument jouw product met AfterPay wil betalen, vindt er een identificatie plaats. Na de identificatie van de consument verstuur jij het product. De consument betaalt pas nadat de bestelling is ontvangen.

Geen betalingsrisico

AfterPay neemt de gehele facturatie over en geeft jou als ondernemer een betaalgarantie. Je hoeft je dus niet druk te maken over de financiële afhandeling en het betalingsrisico. Het idee van achteraf betalen met AfterPay geeft de consument veel vertrouwen. Wel de lusten, niet de lasten!

Eigentijdse betaalmethode

De mogelijkheid om achteraf te betalen is steeds meer in opkomst. Met AfterPay haal je een eigentijdse online, mobiele en omnichannel betaalmethode op je website. Om een betaling via AfterPay te doen, heeft een consument een account nodig. Hiervoor zijn eerst een aantal checks gedaan om erachter te komen of de consument aan de verplichtingen kan voldoen.

PayPro Guide

Omdat AfterPay net wat fraudegevoeliger is dan andere betaalmethoden, werken we met een extra verificatieproces. Daarom zul je een intakeformulier moeten invullen die handmatig gecontroleerd wordt door één van onze medewerkers. Wil je hier meer informatie over? Bekijk dan onze service video in de PayPro Guide.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil jij ook nooit meer twijfelen over een passende betaalmethode voor je klant?