Klarna - Pay now

Kies voor 'Klarna - Pay now' als online betaalmethode als je klanten wilt bereiken in 13 Europese landen. De betalingen via 'Klarna - Pay now' zijn gegarandeerd veilig en worden direct verwerkt in jouw PayPro-saldo.

Klarna - Pay now
€ 0,49 Per transactie
2,0% Variabele kosten
  • Gegevens van internetbankieren
  • 13 Europese landen
  • TÜV Saarland gecertificeerd

Met eigen bankgegevens

Als jouw klant voor 'Klarna - Pay now' kiest, heeft hij gewoon zijn eigen gegevens van internetbankieren nodig. Bovendien geven de banken ook de bevestiging van de veiligheidsgarantie. Omdat de meeste consumentenbanken met Klarna werken, verwerkt Klarna de betaling in verschillende landen met verschillende valuta's.

In veel Europese landen

Klarna is het vroegere SOFORT, en staat ook wel bekend als de iDEAL van Duitsland omdat het daar een van de meest gebruikte betaalmethoden is. Het is een van origine Duitse betaalmethode, maar nu is Klarna succesvol in 13 landen door heel Europa. In deze landen, waaronder Spanje, Italië, Zwitserland en Groot-Brittannië, is Klarna ook erg populair bij online consumenten."

Veilig, realtime betalingsproces

Het is een snelle, eenvoudige en directe online betaalmethode. 'Klarna - Pay now' heeft een realtime betalingsproces en daarom wordt de betaling direct verwerkt in jouw PayPro-saldo. Klarna is op meerdere vlakken gecertificeerd door TÜV Saarland. Dat is de de Duitse-controle instantie voor veiligheid en daarmee garandeert Klarna veilige online betalingen voor jouw klanten.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil jij ook nooit meer twijfelen over een passende betaalmethode voor je klant?