Gratis Easy Digital Downloads plugin

Onze gratis Easy Digital Downloads-plugin is ontworpen voor alle verkopers met een WordPress-website die digitale producten aanbieden. In combinatie met PayPro maak je verschillende veilige betaalmethoden voor jouw webshop mogelijk.

Verbinden met Easy Digital Downloads

Bekijk onze video en informatie over hoe je Easy Digital Downloads binnen een paar minuten met PayPro kunt verbinden en waarom het zo makkelijk is.

Waarom Easy Digital Downloads

Easy Digital Downloads is gemaakt om digitale producten te verkopen en te beheren op het WordPress-platform. Het is een eenvoudige en gespecialiseerde aanpak die het eenvoudig maakt om dit doel te gebruiken. In eerste instantie is Easy Digital Downloads zelf gratis te downloaden en in te stellen en kan het worden aangevuld met handige lay-outs en functies die de funnel en conversiesnelheid van uw online winkel verbeteren.

Logo easy digital downloads

Als je geïnteresseerd bent in het verkopen van fysieke producten op je WordPress website, kan je ook een kijkje nemen bij WooCommerce om te zien wat het beste past bij jouw bedrijf en budget.

5 eenvoudige stappen om PayPro te integreren in jouw webshop

Om verschillende betaalmethoden in je webwinkel mogelijk te maken, hebben we een proces ontwikkeld dat het voor iedereen, zelfs zonder development ervaring, gemakkelijk maakt om deze twee systemen met elkaar te verbinden.

 1. Maak je gratis account aan bij PayPro
 2. Download hier de Easy Digital Downloads plugin
 3. Sluit de plugin aan jouw (test)webshop
 4. Kies een betaalmethode voor je betaalpagina (je kan deze altijd achteraf uitbreiden en in- of uitschakelen)
 5. Je webwinkel is nu klaar om (test)betalingen te ontvangen.

Maak je webshop compleet met de online betalingen van PayPro

PayPro is een betaaldienstverlener die verantwoordelijk is voor de online betalingen tussen de eindconsument en jouw webshop. Maar PayPro is meer dan dat. Wij richten ons op hoe wij ondernemers zo goed mogelijk kunnen helpen om te groeien. Bekijk de voordelen om Easy Digital Downloads direct met de online betalingen van PayPro te verbinden:

 • Gratis registratie en plugin
 • Eenvoudige koppeling tussen jouw webshop en jouw online betalingen
 • 12 meest gebruikte betaalmethoden (Credit Cards, iDEAL, automatische incasso ... )
 • Toegang tot tijdbesparende en omzetverhogende modules, bijvoorbeeld de promotiekracht van het affiliate netwerk van PayPro

Gratis koppeling

Bij PayPro is de registratie en de koppeling met jouw webshop gratis. Zodra je alles hebt ingesteld en de eerste verkoop hebt gerealiseerd, rekenen wij een vergoeding per transactie afhankelijk van de betaalmethode. Meer informatie over onze tarieven vind je hier.

Meer PayPro integraties

Als je nog niet hebt gekozen voor een eCommerce platform, kijk dan naar de handige integraties die wij voor jouw onderneming aanbieden.

 • Webshops & Integraties

  Bekijk onze directe koppelingen met WooCommerce, Opencart of Prestashop. Of onze indirecte koppelingen met Salesforce, Quickbooks, Google apps en nog veel meer.

 • Membership Plugins

  Handige tools voor verkopers die een inlog-omgeving voor hun klanten nodig hebben.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil jij ook een betaalsysteem dat makkelijk te koppelen is aan andere programma’s?