Gratis Opencart plugin

De gratis Opencart plugin van PayPro is perfect voor alle gebruikers van de Opencart webshop applicatie. In combinatie met PayPro kun je op een veilige manier online betalingen ontvangen en maak je verschillende betaalmethoden in je webshop mogelijk.

Opencart integreren

Bekijk onze video en informatie over hoe je Opencart binnen enkele minuten met PayPro kunt koppelen en waarom.

Waarom Opencart

Opencart is een robuust eCommerce platform dat bedrijven in staat stelt om tegen minimale kosten een eigen webshop op te zetten en te beheren. Het heeft veel aanpasbare functies en is eenvoudig te leren door het intuïtieve ontwerp. Opencart onderscheidt zich door zijn uitstekende orderverwerking. Kortom, Opencart kan een winstgevende beslissing zijn voor elk klein of middelgroot bedrijf.

Logo opencart

5 eenvoudige stappen om PayPro te integreren in uw webshop

Om verschillende betaalmethoden in je webwinkel mogelijk te maken, hebben we een proces ontwikkeld dat het voor iedereen, zelfs zonder development ervaring, gemakkelijk maakt om jouw betaalpagina in te richten.

 1. Maak je account PayPro account aan
 2. Download de officiele Opencart plugin hier
 3. Koppel de plugin aan je webshop
 4. Kies een betaalmethode voor jouw betaalpagina (je kan deze altijd achteraf uitbreiden en in- of uitschakelen)

Maak je webshop compleet met de online betalingen van PayPro

PayPro is een betaaldienstverlener die verantwoordelijk is voor de online betalingen tussen de eindconsument en jouw webshop. Maar PayPro is meer dan dat. Wij richten ons op hoe wij ondernemers zo goed mogelijk kunnen helpen om te groeien. Bekijk de voordelen om Opencart direct met de online betalingen van PayPro te verbinden:

 • Gratis registratie en plugin
 • Eenvoudige koppeling tussen jouw webshop en jouw online betalingen
 • 12 meest gebruikte betaalmethoden (Credit Cards, iDEAL, automatische incasso ... )
 • Toegang tot tijdbesparende en omzetverhogende modules, bijvoorbeeld de promotiekracht van het affiliate netwerk van PayPro

Gratis koppeling

Bij PayPro is de registratie en de koppeling met jouw webshop gratis. Zodra je alles hebt ingesteld en de eerste verkoop hebt gerealiseerd, rekenen wij een vergoeding per transactie afhankelijk van de betaalmethode. Meer informatie over onze tarieven vind je hier.

Meer PayPro integraties

Als je nog niet hebt gekozen voor een eCommerce platform, kijk dan naar de handige integraties die wij voor jouw onderneming aanbieden.

 • Webshops & Integraties

  Bekijk onze directe koppelingen met WooCommerce, Opencart of Prestashop. Of onze indirecte koppelingen met Salesforce, Quickbooks, Google apps en nog veel meer.

 • Membership Plugins

  Handige tools voor verkopers die een inlog-omgeving voor hun klanten nodig hebben.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil jij ook een betaalsysteem dat makkelijk te koppelen is aan andere programma’s?