Prestashop

De gratis Prestashop plugin van PayPro is perfect voor alle ondernemers die een gecombineerde oplossing nodig hebben voor productbeheer, facturering en verzending. In combinatie met PayPro kun je veilig en gemakkelijk verschillende online betaalmethoden aanbieden op jouw website.

Koppel Prestashop

Bekijk onderstaande informatie en onze video over hoe jij Prestashop binnen een paar minuten met PayPro kunt koppelen.

Over Prestashop

Prestashop is een eenvoudig te installeren en te beheren webshop plugin. Het geeft je toegang tot alle fundamentele eCommerce functies die je nodig hebt. Daarom wordt het ook beschouwd als een uitstekend platform voor eCommerce starters. Alleen een domein en een hostingprovider zijn nodig voor de installatie. Deze redenen maken het een van de favoriete keuzes voor veel kleine en middelgrote ondernemingen wereldwijd.

Logo prestashop

5 eenvoudige stappen om PayPro te integreren in jouw webshop

Om verschillende betaalmethoden in jouw webwinkel mogelijk te maken, hebben we een proces ontwikkeld dat het voor iedereen, zelfs zonder development ervaring, gemakkelijk maakt om deze twee systemen met elkaar te verbinden.

 1. Maak je PayPro account aan
 2. Download de Plugin in je PayPro account
 3. Koppel de plugin aan je webshop
 4. Kies de betaalmethodes voor jouw betaalpagina (je kan deze altijd achteraf uitbreiden en in- of uitschakelen)
 5. Je webshop is nu klaar om online betalingen te ontvangen

Maak je webshop compleet met de online betalingen van PayPro

PayPro is een betaaldienstverlener die verantwoordelijk is voor de online betalingen tussen de eindconsument en jouw webshop. Maar PayPro is meer dan dat. Wij richten ons op hoe wij ondernemers zo goed mogelijk kunnen helpen om te groeien. Bekijk de voordelen om Prestashop direct met de online betalingen van PayPro te verbinden:

 • Gratis registratie en plugin
 • Eenvoudige koppeling tussen jouw webshop en jouw online betalingen
 • 12 meest gebruikte betaalmethoden (Credit Cards, iDEAL, automatische incasso ... )
 • Toegang tot tijdbesparende en omzetverhogende modules, bijvoorbeeld de promotiekracht van het affiliate netwerk van PayPro

Gratis koppeling

Bij PayPro is de registratie en de koppeling met jouw webshop gratis. Zodra je alles hebt ingesteld en de eerste verkoop hebt gerealiseerd, rekenen wij een vergoeding per transactie afhankelijk van de betaalmethode. Meer informatie over onze tarieven vind je hier.

Meer PayPro integraties

Als je nog niet hebt gekozen voor een eCommerce platform, kijk dan naar de handige integraties die wij voor jouw onderneming aanbieden.

 • Webshops & Integraties

  Bekijk onze directe koppelingen met WooCommerce, Opencart of Prestashop. Of onze indirecte koppelingen met Salesforce, Quickbooks, Google apps en nog veel meer.

 • Membership Plugins

  Handige tools voor verkopers die een inlog-omgeving voor hun klanten nodig hebben.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil jij ook een betaalsysteem dat makkelijk te koppelen is aan andere programma’s?