Zapier

Zapier verbindt PayPro met meer dan 3000 andere applicaties.

Daarom Zapier

Zapier automatiseert de overdracht van betaal- en klantgegevens naar andere bekende applicaties. Elke keer dat er een nieuwe verkoop plaatsvindt via PayPro, wordt een Zap getriggerd. Een Zap stuurt gegevens naar de door jou geselecteerde andere applicaties, zoals boekhoud-, marketing- of mailprogramma’s.

Accounting
quickbooks logo
moneybird logo
CRM & Mail
hubspot logo
active campaign logo

Hoe Zapier werkt

Zapier codeert automatisch informatie van verschillende applicaties in een gestandaardiseerd formaat, zodat andere applicaties deze informatie gemakkelijk kunnen herkennen en gebruiken in hun systeem. Deze verbindingen worden "Zaps" genoemd en kunnen worden gemaakt door iedereen die de inloggegevens heeft voor de applicatie waarmee je verbinding wil maken. Deze Zaps worden getriggerd door een specifieke gebeurtenis in de ene applicatie en leiden tot een actie in een andere applicatie.

Voordelen van het verbinden van PayPro met Zapier

Zapier helpt bij het automatiseren van herhalende taken, zoals het kopiëren van verkoopinformatie tussen software applicaties, zonder zelf te coderen of afhankelijk te zijn van ontwikkelaars.

  • Gratis registratie bij PayPro en Zapier
  • Verbindt PayPro met meer dan 3000 andere applicaties
  • Automatiseer eenvoudige gegevensoverdracht
  • Aanpasbare Zaps

Gratis koppeling

Bij PayPro is de registratie en de koppeling met jouw webshop gratis. Zodra je alles hebt ingesteld en de eerste verkoop hebt gerealiseerd, rekenen wij een vergoeding per transactie afhankelijk van de betaalmethode. Meer informatie over onze tarieven vind je hier.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil jij ook een betaalsysteem dat makkelijk te koppelen is aan andere programma’s?