De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. De AVG is onder meer gericht op het verbeteren en uitbreiden van privacyrechten. Een onderdeel hiervan is de manier waarop persoonsgegevens worden verwerkt. PayPro als betaaldienstverlener is vanuit de wet verplicht tot het verwerken van persoonsgegevens van onze klanten. Daarnaast verwerken wij ook de persoonsgegevens van eindconsumenten. Wil je weten wat de AVG voor jou betekent kijk dan op de officiƫle website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Op dit moment zijn wij druk bezig met het implementeren van de benodigde veranderingen voor de AVG. Wij zullen dit vanuit PayPro uniform voor al onze klanten uitrollen. Hiermee zullen wij alle benodigde veranderingen voor de AVG doorvoeren en jullie hiervan op de hoogte stellen. De verwerkersovereenkomst zal hier een onderdeel van zijn. Wij zullen al onze klanten binnenkort vragen om deze verwerkersovereenkomst te ondertekenen.

We hopen je hiermee voor nu voldoende te hebben geinformeerd. De komende weken zullen we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen!

(De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).)