Features

We zijn een betaaldienstverlener, maar daar blijft het niet bij. Met onze features regel je bij PayPro veel meer dan alleen je online betalingen.

Maak het jezelf nog makkelijker

Onze features zijn er op ingericht om het jou werk uit handen te nemen. Omdat je de features los kunt gebruiken, zijn ze perfect af te stemmen op jouw situatie.

 • Abonnementen & Gespreid betalen

  Denk je erover om bedragen te incasseren bij je klanten? We hebben een simpel incassoproces dat periodiek en gespreid betalen mogelijk maakt.

 • Betaalpagina

  Minimaliseer je uitstappercentage met de betaalpagina van PayPro.

 • BTW Boekhouding & Rapportage

  Wil je een overzicht van je omzet? Dit rapport is makkelijk te downloaden en je kan hem direct gebruiken voor de BTW-aangifte.

 • Facturatie

  Verstuur bij elke verkoop een factuur naar je klanten. De opmaak bepaal je uiteraard zelf. Liever niet bij elke verkoop? Dan kun je hem ook los versturen.

 • Debiteurenbeheer

  Als je klant storneert, gaat PayPro achter je geld aan. We sturen diverse e-mails naar je klant zodat de betaling alsnog voldaan kan worden.

 • Makkelijke koppelingen

  Heb je een webshop en wil je die koppelen aan ons betaalsysteem? We hebben meerdere koppelingen. Daar zit vast een geschikte voor jou tussen.

 • Membership plugins

  Bied je online cursussen aan? Door onze webshop plugins hoef jij je klanten niet meer apart te e-mailen met inloggegevens voor jouw omgeving.

 • Affiliate marketing

  Via ons affiliate marketing netwerk verkoop je nog meer producten. Dit in ruil voor een kleine commissie per verkoop.

 • Kortingscodes

  Via PayPro kun je kortingscodes voor je producten vergeven. Absolute of relatieve korting, heel makkelijk in te voeren op de betaalpagina.

 • 1-Click-Upsell

  Boost je omzet met 10-25% via een 1-Click-Upsell. Na betaling kan de consument gemakkelijk, veilig en snel met één klik op de muis toestemming geven voor de plaatsing van een extra order.

Enkele reviews

 • We gebruiken PayPro om WeChat Pay betalingen te ontvangen voor onze Chineze klanten. Door het WeChat Pay logo weten ze direct dat er bij ons op een vertrouwende manier afgerekend kan worden. Bovendien zorgt de app WeChat voor extra mogelijkheden zoals bijvoorbeeld Red Packet; een leuke manier om gratis geld weg te geven aan mijn klanten zonder dat het mij iets kost.

  Gerrit Mol - Bootverhuur en B&B in Giethoorn

 • PayPro zorgt voor mij als affiliate én verkoper dat ik de vrijheid heb om overal ter wereld geld te verdienen. Zonder PayPro had mijn business in de afgelopen drie jaar ongetwijfeld niet zo hard kunnen groeien als dat het nu doet. Mede dankzij de altijd snelle én zeer adequate klantenservice is PayPro voor mij de ideale dienst om mijn betalingen aan toe te vertrouwen.

  Jacko Meijaard - Meijaard Media

  Ik verkoop al jarenlang mijn online gitaarlessen via PayPro. Het systeem zorgt er niet alleen voor om op vele interessante platforms mijn lessen via PayPro te verkopen, maar het zorgt er ook voor dat ik met minimale inspanning mijn financiën onder controle heb, zodat ik me volledig kan focussen op mijn gitaarlessen.

  Michel Penterman - Gitaarles.nl

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Ga jij ook voor een betaaldienstverlener met allemaal extra features?