Kortingscodes

Laat je klanten heel makkelijk betalen met vastgestelde korting. In je PayPro-account kun je snel een of meerdere kortingscodes aanmaken voor op de betaalpagina van jouw product.

Direct online

Wil je je klanten de mogelijkheid geven om een kortingscode in te vullen? Dat kan op de betaalpagina van PayPro. Tijdens het maken van een betaalknop voor je product stel je binnen een paar stappen jouw kortingscode(s) in. Zodra je de betaalknop opslaat en live zet, hebben je klanten direct de mogelijkheid om de kortingscode in te vullen.

Makkelijk instelbaar

De kortingscodes stel je makkelijk in je per betaalknop. Dus als je meerdere betaalknoppen hebt voor meerdere producten kan de kortingscode alleen bij de betaalknop ingevuld worden waarvoor het bestemd is. Uiteraard kan je meerdere kortingscodes per een enkele betaalknop maken. Wij houden bij hoe vaak de kortingscodes gebruikt worden.

Uitgebreide opties

Als je een kortingscode instelt tijdens het maken van een betaalknop kan je voor een relatieve korting kiezen, zoals 25%. Maar je kan ook kiezen voor absolute korting, bijvoorbeeld €5,-. Daarnaast kan je aangeven hoelang een kortingscode geldig is en hoe vaak de code maximaal gebruikt mag worden.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil jij ook via PayPro makkelijk kortingscodes maken en accepteren?