"Wat zou het voor je business betekenen als jouw product een plek in de top 10 van PayPro bemachtigt?"
 
Beste Verkoper,
Alex Greve, zag het gebeuren. Met zijn product het "Zelfslank Plan" bemachtigde hij in korte tijd een top 5 notering in het Affiliate Campagne overzicht nadat hij gebruik heeft gemaakt van PayPro's krachtigste omzet verhogende functionaliteit, de PayPro Partnermailing. Alex noemt de PayPro Partnermailing zelfs "onmisbaar". Straks meer over Alex zijn verhaal (video).

Als ambitieuze ondernemer ben jij natuurlijk net zoals Alex continue op zoek naar (top) affiliates die jouw product willen promoten. Eén topaffiliate kan je omzet al snel met 20% verhogen, maar hoe zou het zijn wanneer er vele affiliates jouw product(en) of dienst direct gaan promoten, zonder dat jij hier in je kostbare tijd zelf actief naar op zoek hoeft te gaan?

Het grotendeel van de bij PayPro aangesloten top ondernemers met producten op de eerste pagina's van de Affiliate Campagnes zetten de PayPro Partnermailing sinds de introductie van deze exclusieve dienst in om hun verkoopsucces kracht bij te staan.  

"De Krachtigste Tool om een Stabiele Inkomstenbron via Affiliates te Bemachtigen"

Wij begrijpen als geen ander dat continuïteit voor een (internet) ondernemer van bijzonder groot belang is. De PayPro Partnermailing is precies met die gedachte in het achterhoofd in het leven geroepen, zodat wij jou de mogelijkheid kunnen geven om op de zeer korte termijn een sterke achterban van affiliates op te bouwen waar je ook op de lange termijn volop van kunt profiteren.
 

"Wil Jij Ook de Regisseur zijn van de groei van Jouw Succes?"

 
Met de Partner Mailing wordt jij als ondernemer in staat gesteld om zelf de touwtjes in handen te nemen omtrent jouw succes met Affiliate Marketing.
Zet 24456 Affiliates aan tot de Promotie van Jouw Product(en)!
Met de PayPro Partnermailing krijg jij de mogelijkheid om zelf de ideale Mailing opstellen voor al jouw potentiele affiliates. In deze mailing kun jij 24456 affiliates informeren over de sterke punten van jouw product en tegelijk overtuigen om tot de promotie van jouw product over te gaan. Affiliates werven is nog nooit zo gemakkelijk geweest.
Op de zeer korte termijn een sterke Affiliate achterban opbouwen!
Waar de mogelijkheden van het internet als onbegrensd kunnen worden beschouwd is geduld vaak een noodzaak alvorens een onderneming volledig tot bloei komt. Met de PayPro Partnermailing hoef je echter niet langer te wachten totdat Affiliates in aanraking komen met jouw producten. Door de Affiliates proactief in aanraking te brengen met jouw onderneming en product(en) ben jij de regisseur van je eigen groei!
Ongekende zichtbaarheid!
De PayPro Partnermailing wordt slechts zeer selectief en gelimiteerd aangeboden waardoor de impact en daarmee de waarde van de Mailing voor jou vele malen toeneemt. Wij zullen te allen tijde deze waarde zo hoog mogelijk houden. De vorige keer dat wij tegen promotietarieven een Partnermailing aanboden is 14 maanden geleden (mei 2012). 
 

"De Statistieken liegen er niet om"

   
Naar aanleiding van vele verzoeken hebben wij besloten de statistieken en daarmee de impact van de PayPro Partnermailing te analyseren en te rapporteren. In de onderstaande tabel wordt de impact van deze exclusieve verkoopstimulerende tool weergeven.

Toelichting: Alle Partnermailings die meer dan 5 maanden geleden of eerder zijn verstuurd zijn in ons onderzoek meegenomen. De onderstaande gegevens geven het gemiddelde van alle Partnermailings weer.

 
Aantal bezoekers via affiliates in de eerste 60 dagen circa 21.000
Totaal aantal nieuwe verkoopgenerende affiliates na de PayPro Partnermailing circa 20
Percentage van affiliates dat na 6 maanden nog actief is 62%
 
Ervaringen van top 10 verkopers!
 
Jesse van der Velde
"Op donderdag 24 november hebben we met ons team gebruik gemaakt van de PayPro Partnermailing om meer affiliates voor onze producten te vergaren. We hebben reeds enkele producten in de top 20 van het Affiliate Campagne overzicht staan, maar juist daarom weten we hoe belangrijk het hebben van goede affiliates voor ons bedrijf is. We hebben de tijd besteed aan een goede email en een goed onderwerp en zijn erg trots op de 288 affiliates die zich aan de hand van deze mailing hebben aangemeld."

Team Jessevandervelde.com
o.a. van Gezonde Gewoontes 3-DVD set / Kettlebell Workout

Alex Greve

"Hoe werkt het?"

Na aanschaf van de Partnermailing nemen wij contact met je op om een strategie voor de mailing te bepalen die tot maximaal rendement op zowel de korte als lange termijn leidt. Hierbij nemen wij ook de hele verkooppropositie door.
 
Vervolgens stel jij een eerste versie van de mailing op met daarin alle inhoudelijk belangrijke componenten. Op basis van onze ervaring schaven wij jouw eerste versie bij tot een mailing met maximale impact.
 
Ten slotte plannen wij de mailing in op de meest gunstige dag en moment van de week en staan wij alle affiliates met nadere vragen omtrent jouw affiliate campagne enthousiast te woord.
 

"BELANGRIJK!"

Na 4 jaar de PayPro Partnermailing aangeboden te hebben zodat ondernemers alles uit affiliate marketing kunnen halen, hebben wij besloten om vanaf 2014 niet langer de Partnermailing aan te bieden.

Wij hebben namelijk de ambitie om de affiliates vanaf voorjaar 2014 veel regelmatiger te gaan voorzien van waardevolle tips en case studies via een mailing, om hen als affiliate te laten groeien en daardoor meer sales te laten realiseren. Helaas denken wij dat niet succesvol te kunnen combineren met een continue stroom aan Partnermailings. Er zou dan simpelweg teveel algemeen mailverkeer ontstaan. Hopelijk kun je hier begrip voor opbrengen.

Het goede nieuws is dat wij jou echter niet de mogelijkheid willen ontnemen om voor de allerlaatste keer, net zoals vele topverkopers, een enorme impuls aan jouw omzet te geven door ruim 27.500 affiliates er toe aan te zetten om jouw product of dienst te gaan promoten.

Om de impact van onze krachtigste tool te waarborgen stellen wij nog slechts 10 Partnermailings beschikbaar tegen een "wie het eerst komt, die het eerst maalt" beleid. Inmiddels zijn er nog 3 Partnermailings beschikbaar (laatst geüpdatet op 16-12-2013 16:30)

De uiterste vervaldatum van dit unieke aanbod is 19 december 2013 om 23:59:59 of wanneer de 10 beschikbare partnermailings geclaimd zijn.. Daarna zullen wij de PayPro Partnermailing nooit meer aanbieden en zal het tevens nooit meer mogelijk zijn om in het bezit te komen van een mailing naar alle affiliates van PayPro.

Als je besluit te investeren in de verdere groei van jouw onderneming door de Partnermailing tijdens deze laatste dagen te claimen dan kun je er zeker van zijn dat je de PayPro Partnermailing tot 2016 kunt inzetten.

"Claim 55% korting!"

Wil jij ook gebruik maken van dit unieke aanbod?

Claim dan hier één van de laatste 10 PayPro Partnermailings die ooit nog beschikbaar zullen zijn!

Tijdens deze laatste PayPro Partnermailing actie geven wij maar liefst 55% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode "55ERAF"

Heel veel succes!

Voor eventuele vragen over de beschikbaarheid of andere zaken kun je altijd contact opnemen met (050) 311 86 01 of mailen naar mathieu@paypro.nl. Zodra jouw order is geplaatst nemen wij contact met je op om alles in gang te zetten!
 
P.S. Internet Marketing en Dating producten zijn onderhavig aan een screening door PayPro alvorens de boeking definitief is. In het geval een product niet geschikt geacht wordt voor de PayPro Partnermailing wordt het volledige aankoopbedrag geretourneerd.
 PayPro BV - Ubbo Emmiussingel 35 - 9711 BC - Groningen - support@paypro.nl