Betaal Provider

Binnen 3 minuten kunnen klanten uw producten of diensten via PayPro afrekenen en ontvangt u het daarmee gemoeide bedrag. Er zijn geen ingewikkelde installatieprocedures, randvoorwaarden of exorbitant hoge opstartkosten, wel bieden wij diensten die volledig zijn afgestemd op uw specifieke situatie en wensen.

Nu starten met verkopen

Betaalmethodes

Alle prijzen zijn per transactie, in euro's en exclusief BTW.

 • SEPA Incasso € 0,25
 • SEPA Bankoverschrijving € 0,25

Mogelijkheden om betalingen ontvangen

 • Extern betaalscherm

  Binnen 60 seconden heeft u een extern betaalscherm gecreëerd waarop klanten uw producten of diensten kunnen afrekenen.

 • Plug ’n Play

  Koppel uw webshop of website met slechts enkele klikken aan uw PayPro account. Alle populaire open source software pakketten worden ondersteund.

 • API

  Is (complex) maatwerk nodig? In dat geval hebben wij een uiterst robuuste en veilige API voor u klaar staan waarmee iedere denkbare constructie gecreëerd kan worden.

 • Eenmalige betaling

  Laat uw klant met minimale inspanning een eenmalige aankoop afrekenen.

 • Abonnementen & Termijnen

  Creëer een stabiele basis aan wederkerend inkomen door elke week, maand, kwartaal of jaar abonnementsgelden te innen of laat uw klanten in termijnen afbetalen.

 • Factuur verzenden

  Verstuur in een handomdraai een factuur die uw klant vanuit de email direct kan betalen.

Veiligheid staat voorop

PayPro heeft niet zonder gegronde redenen een vergunning tot Betaaldienstverlener ontvangen van De Nederlandsche Bank. De eisen die wij aan de veiligheid stellen overschrijden de standaard normen ruim. Wees gerust dat uw business bij ons in goede handen is.

Humprey Fridt, Commercieel directeur VITADIS Groep

Humprey Fridt

Commercieel directeur VITADIS Groep

Uiteindelijk telt de commerciële groei. Onze online omzet is sindsdien verviervoudigd. VITADIS wil uitbreiden naar België. Ook dit gaan we samen met PayPro verwezenlijken.

Het verhaal van VITADIS
Wouter Bothoff

Wouter Bothoff

Personal Trainer App

Sinds de samenwerking met PayPro heeft ons product een vlucht genomen. Onze app sluit naadloos aan op de API van PayPro. De planning en betaling komt samen en de Personal Trainer hoeft niet meer achter de afspraken en betalingen aan.

Eindeloze mogelijkheden

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner waarmee u een maatwerk oplossing wilt creëren? In dat geval hebben wij een uiterst robuuste en veilige API voor u klaar staan waarmee iedere denkbare constructie gecreëerd kan worden.

affiliate marketing

Wij denken met u mee

Er staat een vakkundig team voor u klaar. Service staat bij ons hoog in het vaandel, service is daarom een belangrijk onderdeel van PayPro. Mocht je vragen hebben mail of bel ons. Wij stellen geheel kosteloos onze expertise en marktkennis beschikbaar om de mogelijkheden tot verdere omzetverhoging te verkennen.