Ambieer jij ook 2.000 sales per maand via Affiliates!? Ontdek dan PayPro Diamond 2.0!

 
 


Beste Verkoper,

Wil jij net zoals de meest succesvolle verkopende partijen binnen PayPro 2.000 of meer sales per maand via affiliates realiseren? Er is altijd ruimte om aanzienlijk hogere omzetten via Affiliate Marketing te realiseren. Of jij nog aan het begin van jouw online ondernemerschap staat of reeds een miljoenen onderneming hebt opgebouwd.
Reeds 16 maanden maakt onder andere het meest succesvolle product in het Affiliate Campagne overzicht, het Mentale Dieet Plan, gebruik van de kracht van PayPro Diamond. Ontdek de ervaringen van het Mentale Dieet Plan straks..

PayPro Diamond is kort gezegd een verkoopstimulerende tool die jouw product(en) bovenaan het Affiliate Campagne plaatst om zo maximale aandacht van affiliates op jouw product te vestigen. Daarnaast wordt jouw product direct in de PayPro Ads geplaatst met een bereik van gemiddeld 400.000 weergaves per week. Wat voor invloed PayPro Diamond op jouw online succes heeft ontdek je hieronder...
"Wat kan PayPro Diamond voor mijn omzetcijfers betekenen?"


Verhoog jouw sales via affiliates..
 
Affiliates kunnen een aanzienlijk deel van jouw omzet creëren die je anders hoogstwaarschijnlijk was misgelopen. Het is immers onmogelijk om jouw gehele doelgroep zonder hulp te bereiken. PayPro Diamond plaatst jou in de positie om binnen de kortst mogelijke tijd zoveel mogelijk renderende affiliates te werven en daarmee je sales via affiliates aanzienlijk te verhogen.
Tot 400.000 weergaves per week in de PayPro Ads

De PayPro Ads zijn kleine advertenties op affiliate sites met gemiddeld 400.000 weergaves per week afhankelijk van de categorie waarbinnen je PayPro Diamond inzet. Met de PayPro Diamond campagne wordt jouw product altijd weergegeven in de PayPro Ads. 
Stijging van de PayPro Score!

Verkopende partijen met producten op de eerste pagina binnen één van de hoofdcategorieën van PayPro weten wat de echte kracht is van een hoge PayPro Score. De hoogte van de PayPro Score reflecteert namelijk het succes dat affiliates met een product hebben behaald. Naast het feit dat affiliates veel vaker overgaan tot de promotie van producten met een hogere PayPro score, wordt je met een hoge score ook veel vaker gezien door affiliates! Via PayPro Diamond kun je binnen korte termijn de PayPro Score  van jouw product verhogen.."Jouw product als nr. 1 op de belangrijkste pagina van PayPro"
 

Wat zou het voor jouw omzet betekenen als jouw product(en) op de nummer #1 plek van het Affiliate Campagne overzicht wordt geplaatst? Het Affiliate Campagne overzicht is voor jou als verkopende partij de belangrijkste plek om affiliates te werven voor jouw product(en).

Wist je dat het Affiliate Campagne overzicht dagelijks door meer dan duizend affiliates bezocht wordt in hun zoektocht naar producten om te promoten? Door jouw product op deze pagina te adverteren maximaliseer je de zichtbaarheid van jouw product onder de affiliates! Hierdoor wordt het mogelijk om binnen de kortst mogelijk periode een zo waardevol mogelijke groep affiliates te werven en daarmee een boost aan je verkoopcijfers te geven. 

 
 
 
 
Jouw extra voordelen:
 
 
Jouw product altijd in beeld binnen de gekozen categorie!
 
Hoe meer affiliates jouw product promoten, des te meer bezoekers en verkopen je tegemoet kunt zien. Het is voor een succesvolle affiliate marketing strategie dus essentieel om zoveel mogelijk renderende affiliates jouw product te laten promoten. Door een in het oog springende advertentie op de nummer 1 plek binnen een categorie kun jij affiliates op de sterkst mogelijke manier er toe aanzetten om jouw product te gaan promoten. 
 
Levenslange investering in je affiliate netwerk
 
De manieren waarop jij voordelen uit een goed affiliate netwerk kunt halen zijn te veel om in dit overzicht met de juiste aandacht uiteen te zetten. Dat het belang van een sterk affiliate netwerk enorm is staat echter buiten kijf. De affiliates die jij met een in het oogspringende advertentie op de belangrijkste pagina van PayPro weet te bereiken, kunnen jouw product(en) levenslang promoten. Veel van de 69927 aangesloten affiliates promoten meerdere producten van dezelfde verkoper. Dit betekent dus dat de affiliates die jij met deze advertentie bereikt ook nog andere of toekomstige producten sneller zullen promoten.
 
Versterk de fundamenten van je huidige affiliate netwerk
 
Door jouw product in het oog te laten springen op de belangrijkste pagina van PayPro stuur jij niet alleen een positief signaal uit naar potentieel nieuwe affiliates, maar ook de affiliates die jouw product al promoten kunnen zien dat jij een serieuze verkoper bent wiens producten ze continue op de sterkst mogelijke manier moeten (blijven) promoten.
 
Een investering in het aantal verkopen van jouw product op zowel de korte als de lange termijn
 
De affiliates die besluiten jouw product te gaan promoten naar aanleiding van een in het oog springende advertentie kunnen levenslang bezoekers naar jouw website blijven sturen. Je investeert dus in een hoger aantal verkopen van jouw product voor zowel de korte- als de lange termijn.
 
Jij kunt je focussen op andere zaken
 

Terwijl jij je business op andere fronten versterkt zorgen wij er voor dat je onlangs gelanceerde product een vliegende start krijgt of dat (één van) je gevestigde product(en) meer succes behaalt.
Naast de vele voordelen die voortvloeien uit jouw eigen productadvertentie op de belangrijkste pagina van PayPro, bieden wij je met PayPro Diamond nog meer exclusive manieren om de verkoop van jouw product extra te stimuleren. 

 

 


"Jouw productadvertentie op ruim 1.000 websites?!"

Met PayPro Ads plaatsen de aangesloten affiliates de top producten in het affiliate campagne overzicht op hun website. Ook jouw product kan hier tussen staan!  
De vier producten met de hoogste PayPro Score worden in de PayPro Ads weergegeven. 
Staat jouw product nog niet in de top vier, maar wil je wel dat jouw product in de PayPro Ads op duizenden sites wordt getoond? 
 
Als jij je afvraagt op wat voor websites jouw productadvertentie dan vertoond zal worden hebben wij goed nieuws voor je. Jouw product wordt namelijk weergegeven op de websites van werkelijk alle bij PayPro aangesloten affiliates die de Top 4 PayPro producten of jouw productcategorie in de PayPro Ads adverteren.

Dit zijn inmiddels honderden affiliates, waaronder een groot aantal van onze top affiliates. Deze affiliates hebben gezamenlijk duizenden verschllende URL's waarop jouw product gepromoot zal worden. Hierdoor kun je niet alleen meer verkopen realiseren, maar ook een bredere naamsbekendheid opbouwen.
 
 
Jouw extra voordelen:
 
 
Verkoop nog meer via PayPro!
 
Met een productadvertentie in de  PayPro Ads creëer jij, afhankelijk van de categorie, in één week gemiddeld tot 400.000 weergaves van jouw product. Nadere toelichting zal dit niet behoeven.
 
Vergroot de naamsbekendheid van jouw product!
 
Jouw product wordt in één week gemiddeld tot 400.000 keer getoond. Ook als deze gebruikers niet (gelijk) over gaan tot de aanschaf van je product hebben ze in ieder geval kennis genomen van jouw productnaam. Wat later bij een tweede bezoek of bij cross-selling bij aanzienlijk kan dragen aan de conversie ratio.

 

 

 


Ervaringen van Top Verkopers!
 
 
Katja Callens
Auteur van Het Mentale Dieet Plan


"Het Mentale Dieet Plan is reeds meer dan 2,5 jaar het affiliate programma met de hoogste PayPro Score. Naast het creëren van interessant, goed converterend aanbod voor de deelnemers en een doordachte marketing strategie die echt werkt, heeft het vooral te maken met het aantrekken en begeleiden van honderden enthousiaste affiliates en partners.

Voor ons als producteigenaar zijn de extra tools zoals PayPro Diamond om met potentiële affiliates te kunnen communiceren een belangrijk kanaal om nieuwe affiliates te kunnen aantrekken zodat wij nog meer mensen de mogelijkheid kunnen bieden om een succesvolle affiliate business te kunnen opzetten.

Wij zijn PayPro en de honderden succesvolle affiliates dan ook dankbaar voor hun voortdurende steun en vertrouwen."

 

Eric Eraly
Stoppen-Met-Roken-Expert


"De Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode is waarschijnlijk de beste methode om een roker ECHT te helpen stoppen met roken.

Dankzij het PayPro Diamond programma hebben wij honderden affiliates en producteigenaars kunnen informeren over dit nieuwe programma en de toegevoegde waarde die dit biedt voor hun business en hun bestaande klanten.

Samen met deze nieuwe partners is De Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode goed op weg om zowel voor de affiliates/partners, de rokers en voor ons, een succesverhaal te worden waar iedereen bij wint. Zonder de communicatie tools die PayPro aanbiedt zou het veel langer duren voor wij dezelfde resultaten kunnen behalen. Het PayPro Diamond programma was hierbij een waardevol hulpmiddel."
 
 
Investeer in meer bezoekers & verkopen met PayPro Diamond 2.0!

Wil jij ook de verkoopaantallen van jouw product een positieve impuls geven?

Investeer dan nu tegen een zwaar gereduceerde prijs in alle voordelen die PayPro Diamond voor de verkoop van jouw product te bieden heeft.

Met PayPro Diamond 2.0 kun je nu per dag investeren in de categorie naar keuze. Tegen slechts € 14 tot € 39 per dag maak jij gebruik van alle verkoopstimulerende middelen die PayPro Diamond jou te bieden heeft.
 
Verhoog jouw sales via affiliates..
 
Tot 400.000 weergaves per week in de PayPro Ads
 

    Stijging van de PayPro Score!Voor eventuele vragen omtrent PayPro Diamond kun je tijdens kantooruren contact opnemen met 085 40 117 87 of  mathieu@paypro.nl!

 

 

 

Aanbieding PayPro Diamond!

Vanaf € 7,- per dag
Direct Toegang
Voeg toe aan winkelwagen

Direct Toegang

 

 

  PayPro BV - Ubbo Emmiussingel 35 - 9711 BC - Groningen - support@paypro.nl