Termijnen aanpassen

Wil je andere afspraken maken met klanten? Bij PayPro kun je makkelijk termijnen aanpassen. Zowel van abonnementen als van producten die gespreid worden betaald.

Andere afspraken mogelijk

Als verkoper maak je soms andere afspraken met klanten. In het betaalsysteem van PayPro is het eenvoudig om termijnen aan te passen. Hierdoor is het mogelijk om per klant andere prijsafspraken te maken, ook al is de eerste termijn hetzelfde bij elke klant.

Per verkoop op te zoeken

In je PayPro account zoek je makkelijk een abonnement of een verkoop met gespreid betalen op. Je kan aangeven dat de herhaaltermijn verschilt van de eerste termijn. Of bijvoorbeeld de eerste 5 termijnen anders dan de laatste 5 termijnen. Natuurlijk zijn andere varianten hierop ook mogelijk, alleen deze je zelf bij te houden.

Direct bij de betaalknop

Het instellen van een abonnement of een verkoop met gespreid betalen doe je tijdens het maken van een betaalknop. Naast de prijs per termijn geef je de lengte per termijn op. In het geval van een verkoop met gespreid betalen, vermeld je ook in hoeveel termijnen het product afbetaald wordt.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil jij ook een betaaldienstverlener waarbij je de termijnen per klant kan aanpassen?