Affiliate Marketing als significante omzetimpuls

Affiliate marketing is een samenwerkingsverband tussen twee partijen waarbij de ene partij de andere promoot op ‘no cure no pay’ basis. Bekijk in de onderstaande video hoe merchants en affiliates elkaar op deze vorm van marketing aan extra omzet helpen.

Ben je als ondernemer op zoek naar een extra stuwende kracht om een significante omzetstijging te realiseren? Ontdek dan hier de mogelijkheden.

Ben jij als gevestigde affiliate op zoek naar hoog converterende affiliate campagnes en nauw contact met een affiliate manager die verstand van zaken heeft? Of is Affiliate Marketing nog allemaal erg nieuw voor je en sta je te springen om je eerste successen op het gebied van affiliate marketing te gaan behalen? Ontdek dan in beide gevallen hieronder de mogelijkheden.

Als affiliate een full time inkomen met Affiliate Marketing vanuit huis verdienen?

Zoals je in de video al hebt kunnen zien kun je als affiliate serieus geld verdienen zonder zelf over een eigen product te beschikken. Het enige dat je hoeft te doen is potentiele klanten door te sturen naar één of meerde producten die je kunt vinden in het van PayPro.

De top affiliates binnen PayPro verdienen meer dan € 5.000 per maand met het promoten van de producten uit het Affiliate Campagne overzicht. Financiële onafhankelijkheid en zelf je agenda kunnen bepalen is voor velen de drijfveer. Natuurlijk komt er wel het een en ander bij kijken voordat je een full-time inkomen met affiliate marketing verdient, maar zelfs daar kunnen wij je bij helpen.

Met het 5K Systeem leren wij je hoe je jaarlijks € 5.000 of meer kunt verdienen. Ben je echt ambitieus en wil je een volwaardig inkomen halen uit affiliate marketing? Dan leren wij je aan de hand van de 25K Methode hoe je maandelijks meer dan € 2.000 aan affiliate commissies kunt realiseren.

Hoge verdiensten per klik

Iedere keer dat een door jou doorgestuurde bezoeker een product aanschaft, krijg jij een vastgestelde commissie. Dit is vaak een vast van te voren vastgesteld bedrag of een percentage van de totale aankoopsom. De commissies die je bij PayPro kunt verdienen variëren tussen € 1 - € 1.000, maar de gemiddelde commissie ligt vaak rond de € 20.

Nog veel belangrijker dan de hoogte van de commissies zijn uiteraard de verdiensten per doorgestuurde bezoeker. Een commissie van € 200 klinkt mooi maar als het product of de dienst onverkoopbaar is dan strijk je de commissie zelden tot nooit op.

Het grotendeel van de Affiliate Campagnes beschikken niet alleen over een zeer royale affiliate commissie die ver boven het marktconform gemiddelde ligt, maar converteren ook nog eens hoog waardoor de verdiensten per verdiende bezoeker zeer lucratief uitvallen. Om nog maar niet over de hoogst renderende affiliate campagnes te spreken.

Directe uitbetaling

In tegenstelling tot veel andere affiliate netwerken betalen wij in meer dan 99% van de gevallen de commissies gelijk aan je uit. Gemiddeld heb je het geld in 1 tot 2 werkdagen op je bankrekening staan. Je hoeft dan geen 60 dagen of meer te wachten totdat je eindelijk over je verdiensten kunt beschikken.

Volledig gratis

Je kunt volledig gratis een affiliate account aanmaken bij PayPro. Ben jij er klaar voor om met de promotie van de affiliate campagnes van PayPro een extra inkomensbron aan te boren? Registreer je dan hieronder.

Als ondernemer met affiliate marketing de inkomsten van je website of webshop risicoloos een significante omzetstijging geven

Wist je dat onze meest succesvolle ondernemers meer dan €50.000 extra omzet per maand via Affiliate Marketing weten te realiseren? Wat zou het voor jouw business betekenen indien je slechts een kwart of de helft van dat resultaat zou kunnen behalen?

Vergroot je bereik

Hoe groot is jouw doelgroep? En hoeveel procent daarvan weet jij regelmatig te bereiken? Met behulp van affiliates kun je een aanzienlijk gedeelte van je doelgroep bereiken die je zelf anders niet zou bereiken. Via populaire blogs, nieuwsbrieven en sociale media brengen affiliates jouw doelgroep in contact met jouw producten en/of diensten. De omzetcijfers zal het ten goede komen!

Betaal alleen voor resultaat

Affiliates zijn in zekere zin de ideale werknemers omdat ze op “no cure, no pay” basis voor je aan het werk zijn. Voor iedere verkoop die via een affiliate geschiedt geef je hen een door jou vastgestelde commissie. Als een affiliate geen verkopen realiseert ben je de affiliate dan ook niks verschuldigd. Ongeachte de omvang van de moeite die de affiliate heeft ondernomen. Affiliate marketing is dus volledig risicoloos. Wat gelijk ook een van de voornaamste redenen is dat deze vorm van marketing ongekend populair is.