Verkooppagina

Om meer verkopen te realiseren van je product is het natuurlijk belangrijk om de conversie op je verkooppagina’s zo hoog mogelijk te krijgen. Wanneer je goede conversies scoort op jouw website dan zul je niet alleen zelf meer verkopen realiseren, maar zal je PayPro score ook hoger geraken waardoor meer affiliates jouw product gaan promoten, wat ook weer voor meer verkopen zorgt.

Bij deze even een paar tips die je direct kunt toepassen waardoor de conversie op je website ongetwijfeld hoger zal worden waardoor je meer verkopen zult realiseren:

Pakkende headline

Wanneer een bezoeker op je website komt, heb je dan een pakkende headline die eruit springt waardoor de bezoeker verder gaat lezen, of is het verwarrend? Vrouwen doen er 2 seconden over om verder te lezen en mannen zijn wat langzamer, die doen er 4 seconden over. Zorg ervoor dat de headline ervoor zorgt dat bezoekers verder gaan lezen!

Voordelen

Een fout die vaak wordt gemaakt is dat veel verkooppagina’s exact vertellen wat voor functies het product heeft, maar dat er niet echt duidelijk wordt uitgelegd wat hier de grote voordelen van zijn. Producten op PayPro met hogere PayPro scores hebben vaak verkooppagina’s waar juist meer wordt ingegaan op de voordelen in plaats van de eigenschappen.

Bulletpoints

Wanneer je eenmaal alle voordelen op een rijtje hebt, maak dan een rij met bulletpoints waar de bezoekers snel kan zien wat door voordelen zijn wanneer ze gebruik maken van jouw product of dienst.

Garantie

Geef je wel een “niet goed geld terug garantie”? Uit onderzoek is gebleken dat de conversie van je verkooppagina met meer dan 20% stijgt wanneer je een duidelijke garantie aanbiedt terwijl dat, wanneer je dit aanbiedt, de terugbetalingen gemiddeld op 4% liggen. Wij raden altijd aan om een garantieperiode aan te bieden, wel zo eerlijk ook.