Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Hi, wat leuk dat je hierop klikt! Wist je dat jouw bezoek aan onze pagina geregistreerd wordt door middel van jouw IP-adres en jouw IP-adres indirect een persoonsgegeven is? Benieuwd hoe we jouw IP-adres gebruiken? Lees dan hieronder meer.

Ten behoeve van onze bedrijfsvoering verwerken wij persoonsgegevens van jou. Om welke gegevens het gaat hangt af van welke relatie wij met jou hebben. Om jou zo goed mogelijk te informeren over het gebruik van jouw persoonsgegevens hebben wij hieronder beschreven welke relaties wij onderscheiden en welke persoonsgegevens wij daarbij van jou verwerken.

Voor we verder gaan is het belangrijk om even stil te staan bij wat we doen. Ons doel is om verkopers te ondersteunen bij het afrekenen van hun producten en diensten. Wij zorgen voor de transactieverwerking. Daarnaast beschikken wij over een groot affiliate netwerk. Dit netwerk bestaat uit personen en ondernemingen die graag de producten en diensten van onze klanten promoten. Heeft een affiliate gezorgd dat een verkoper iets verkocht heeft? Dan wordt deze beloond in vorm van een vergoeding.

Om dit allemaal te kunnen faciliteren is het verwerken van verschillende persoonsgegevens niet te voorkomen. Klik hieronder op de relatie die wij met jou hebben om te lezen welke gegevens we van jou verwerken.

Maak je gebruik van ons PayPro systeem waarvoor je op onze website een Affiliate-, Merchant- of Partneraccount hebt aangemaakt? Dan behoor je tot onze Betaaldienstgebruikers.

Is er een bedrag van je rekening afgeschreven en is de transactie verwerkt door ons? Dan ben je bij ons Afnemer. Niet onbelangrijk om te weten is dat Afnemer betekent dat je een afspraak hebt met de verkoper om tegen jouw betaling een product of dienst te krijgen. Bij ons neem je wezenlijk niets af, wij zorgen alleen voor de transactie van jouw betaling.

Herken jij je niet in één van de bovenstaande? Dan ben je waarschijnlijk gewoon op het internet aan het surfen en noemen wij jou Websitebezoeker. Welkom!

Betaaldienstgebruiker

Ben je bij ons aangemeld als Affiliate, Merchant of Partner? Zo ja, dan maak je gebruik van ons PayPro betaalsysteem. Hiermee ben je dus Betaaldienstgebruiker en wij de Betaaldienstverlener. Omdat wij als Betaaldienstverlener een financiële instelling zijn, geldt er voor ons een wettelijke verplichting om jouw identiteit vast te stellen en te verifiëren én om na te gaan wie we van dienst zijn.

De persoonsgegevens die wij op basis van de wettelijke verplichting van jou vragen zijn: naam, adres, woonplaats en eventuele gespreksnotities. Daarnaast vragen wij aan jou een kopie/scan van een geldig en onafgedekt identiteitsbewijs waar geboortedatum en -plaats, documentnummer, Burgerservicenummer, Nationaliteit en foto op staan.

Wanneer je bij ons met jouw eenmanszaak of VOF aangesloten bent worden er naast de bovenstaande gegevens verwerkt: jouw handelsnaam, -adres, telefoonnummer, btw- en KvK-nummer.

Behalve de gegevens die jij aan ons verstrekt raadplegen wij ook de gegevens in een aantal lijsten en registers. De meeste bevatten dezelfde gegevens die je al aan ons verstrekt hebt. Ook worden lijsten en registers geraadpleegd waarin personen en instellingen staan vermeld aan wie sancties zijn opgelegd, die hebben gefraudeerd of op een andere manier een risico kunnen vormen voor onze bedrijfsvoering. Verder vragen we je ook om jouw mailadres en telefoonnummer aan ons te verstrekken zodat wij contact met je op kunnen nemen wanneer dat nodig is.

Naast deze gegevens vragen wij jou ook om jouw IBAN aan ons te verstrekken. Deze gebruiken wij om onze afspraak met jou, met betrekking tot uitbetaling van jouw PayPro saldo, na te komen.

Tot slot registreren wij jouw IP-adres om de veiligheid van jouw account te waarborgen.

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van alle verwerkingen die betrekking hebben op jouw (persoons-) gegevens.

Wanneer wij de bovenstaande gegevens van jou niet kunnen verwerken, mogen en kunnen wij geen zakelijke relatie met je aangaan.

Gegevens Bewaartermijn Doel Grondslag Ontvangers
Naam
Adres
Woonplaats
Geboortedatum en plaats
Documentnummer
Burgerservicenummer
Nationaliteit
Foto op identiteitsbewijs
Berichten via chat en mail
Gespreksnotities
Gespreksopname
5 jaar na het tijdstip van het beëindigen van de zakelijke relatie of tot vijf jaar na het uitvoeren van de desbetreffende transactie. Het voeren van clientenonderzoek Wettelijke verplichting Autoriteiten wanneer er een (bv. Een strafrechtelijk) onderzoek wordt gedaan naar een bepaalde persoon.
Handelsnaam
Handelsadres
Telefoonnummer van de organisatie
BTW-nummer
KvK-nummer
1 Jaar Het voeren van clientenonderzoek Wettelijke verplichting Autoriteiten wanneer er een (bv. Een strafrechtelijk) onderzoek wordt gedaan naar een bepaalde persoon.
Telefoonnummer
E-mailadres
5 jaar na het tijdstip van het beëindigen van de zakelijke relatie of tot vijf jaar na het uitvoeren van de desbetreffende transactie. Het voeren van correspondentie m.b.t. de dienstverlening Uitvoering van de overeenkomst
IBAN 5 jaar na het tijdstip van het beëindigen van de zakelijke relatie of tot vijf jaar na het uitvoeren van de desbetreffende transactie. Het uitbetalen van PayPro saldo aan de betaaldienstgebruiker Uitvoering van de overeenkomst
IP-adres 5 jaar na het tijdstip van het beëindigen van de zakelijke relatie of tot vijf jaar na het uitvoeren van de desbetreffende transactie. Beveiliging van account en voorkomen van fraude Wettelijke verplichting
Strafrechtelijke gegevens
(geldt niet voor Affiliate)
5 jaar na het tijdstip van het beëindigen van de zakelijke relatie of tot vijf jaar na het uitvoeren van de desbetreffende transactie. Het voeren van clientenonderzoek Gerechtvaardigd belang