Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Certificaat Currence

Via iDEAL betalen je klanten snel en vertrouwd. Omdat PayPro een certificaat van Currence heeft, kunnen we veilig en goedkoop iDEAL-betalingen voor je verwerken.

iDEAL-certificaathouder

PayPro is een officiële iDEAL-certificaathouder. Als gecertificeerde Collecterende Payment Service Provider (CPSP) mogen wij iDEAL-betalingsverkeer aanbieden. Met iDEAL maak je het je klanten een stuk makkelijker om te betalen. Onder consumenten in Nederland is iDEAL namelijk het meest gebruikte online betaalmiddel.

Meerdere veiligheidseisen

Om deze certificering te krijgen, heeft PayPro aangetoond meerdere veiligheidseisen opgenomen te hebben. Daarnaast heeft Currence, de organisatie die eigenaar is van iDEAL, regels opgesteld voor het gebruiken van iDEAL. Currence houdt continu toezicht op het naleven van deze regels. Dit betekent dat de iDEAL-betalingen via PayPro snel en veilig blijven.

Direct geld ontvangen

PayPro vervult bij een iDEAL-betaling een intermediaire rol. Zodra jouw klant betaalt via iDEAL, zorgen wij dat jij het geld direct ontvangt in je PayPro-account. Je klant kan het product afrekenen via de betaalpagina van PayPro. Of natuurlijk op je eigen website als je gebruik maakt van de PayPro API.

Gun jezelf de tijd en focus je volledig op je bedrijf

Wil jij ook goedkope en veilige iDEAL-betalingen op je website?