Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Security

Het is belangrijk dat jouw transacties veilig blijven. Daarom werken we er elke dag hard aan om ons betaalsysteem zo veilig mogelijk te houden.

security

Anti-fraude maatregelen

Bij PayPro hebben we anti-fraude maatregelen omdat we alles doen om fraude te voorkomen. We hanteren publieke en interne maatregelen die ervoor zorgen dat jouw transacties veilig blijven. We werken met een continue monitoring systeem die controleert hoe ons betaalsysteem gebruikt wordt.

Certificaat Currence

Als officiële iDEAL-certificaathouder mag PayPro jouw iDEAL-betalingen faciliteren. We hebben een certificaat van Currence en daarmee hebben we aangetoond meerdere veiligheidseisen opgenomen te hebben. Dit betekent dat wij bij een iDEAL-betaling op jouw webshop zorgen voor een snelle en veilige verbinding zodat jouw betaling direct verwerkt wordt.

Vergunning De Nederlandsche Bank

Je laat je klanten simpel en veilig online betalen via PayPro. Dat uit zich onder andere in een vergunning van De Nederlandsche Bank. We zijn een officiële betaalinstelling en voldoen aan bepaalde regels van de Wet op het financieel toezicht (Wft) en de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft).

Two-factor authenticatie

Kies je ervoor om je PayPro account extra te beveiligen met two-factor authenticatie? Dan moet je bij het inloggen naast je e-mailadres en wachtwoord ook een verificatiecode invullen. Omdat je deze verificatiecode genereert via jouw mobiele telefoon of tablet is het met two-factor authenticatie nog moeilijker dat anderen bij je gegevens en transacties kunnen.

Gun jezelf de tijd en focus je volledig op je bedrijf

Verhoog je omzet met de betaalpagina en affiliate marketing en laat je betalingen automatisch uitvoeren en verwerken. Zo minimaliseer je financiële administratie zodat jij je volledig kunt focussen op de groei van jouw bedrijf.