Vraag? Stuur ons een bericht

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

PayPro.nl > Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

Wellicht het mooiste marketing kanaal waarin je als verkopende partij alleen betaalt voor meetbare resultaten. Ideaal om extra merkbekendheid, bezoekers en sales te realiseren. Affiliates kunnen vanaf dag één online een business opbouwen zonder eigen producten of diensten.

Verkopers

Boost branding, visitors en sales!

Ben je op zoek naar meer mogelijkheden om je product te verkopen? De affiliates in ons netwerk zorgen daar graag voor. Elke maand kun je via PayPro duizenden affiliates bereiken. Zij helpen je om een nog groter gedeelte van je doelgroep te bereiken.

 • Verhoog je omzet
 • Performance based: geen resultaat > geen factuur
 • Vergroot naamsbekendheid
Ontdek meer

Affiliates

Zet bezoekers om in hoge commissies!

Heb je een website, blog of mailinglijst? Heb je een groot bereik op social media? Ben je handig met paid advertising? Dan kun je makkelijk en snel geld verdienen bij PayPro. Na het aanmelden bij PayPro kun je direct beginnen met promoten!

 • Affiliate Campagnes met bovengemiddeld hoge commissies
 • 99% van de commissies worden direct uitbetaald
 • Uitgebreide statistieken om je performance te meten
Ontdek meer

Zo werkt het voor jou als verkopende partij

1

Affiliate campagne

Je kan eenvoudig een affiliatecampagne voor één of meerdere van je betaalknoppen van PayPro maken of voor je gehele website, wanneer je gebruikmaakt van een API- of webshopkoppeling.

2

Openbare campagne

Zet je campagne openbaar voor al onze affiliates, zo kunnen zij direct beginnen met het promoten van jouw producten of services.

3

Affiliate mailing

Optioneel

Informeer duizenden affiliates per mail over jouw nieuwe affiliate campagne. De ideale manier om een vliegende start te maken met je nieuwe affiliate campagne.

4

Meer omzet

Genereer significant meer omzet door de marketing- en promotiewerkzaamheden van de affiliates van PayPro.

5

Performance based: transparant en eerlijk

Je kiest zelf hoeveel commissie jij uitkeert, daarnaast wordt de commissie pas uitgekeerd wanneer er een verkoop heeft plaatsgevonden.

Voorbeeld

 • Jeroen is personaltrainer en voedingsdeskundige.
 • Hij heeft een online fitness channel met 5.000 leden die €9 per maand betalen. Zijn average customer lifetime value is €86.
 • Jeroen wenst naast SEO, Ads en Social Media een extra marketing kanaal om zijn onderneming naar het volgende niveau te tillen.
 • Jeroen registreert bij PayPro en maakt een affiliate campagne aan. Hij geeft een commissie van €35 aan affiliate per nieuw lid. De commissie is lager dan de gemiddelde kosten per nieuw lid via Google Ads. Op basis van een average customer lifetime value van €86 houdt hij nog een mooie marge voor zichzelf over.
 • Jeroen ontvangt gemiddeld 200 nieuwe leden per maand via het affiliate netwerk van PayPro.
This is Jeroen

Wat betekent dit voor Jeroen zijn onderneming?

 • Aantal nieuwe leden per maand via affiliate marketing 200
 • Average Lifetime Value van een klant €86
 • Omzet in Lifetime Value €17.200
 • Kosten: totaal aan affiliate commissies €7.000
 • Kosten: affiliate netwerk vergoeding PayPro €1.000
Maandelijks rendement op Affiliate Marketing via PayPro €9.200

Dit zeggen onze klanten over PayPro

“Gemakkelijk en vertrouwd afrekenen”

“Met de betaalpagina van PayPro kunnen je klanten gemakkelijk en vertrouwd afrekenen. Plus je hebt gemakkelijk extra verkopen met een gepaste order bump!”

Harm van Wijk

Directeur Beleggen.com
4 /5

“PayPro denkt graag mee”

PayPro has been my go-to solution when it comes to online payments for many years now. It is the obvious choice for my company. The checkout pages always result in a smooth payment process.

Inspirators Marketing
4.5 /5

“Staan altijd klaar om je te helpen”

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn vernieuwend en staan altijd klaar om je te helpen. PayPro is heel eenvoudig om mee te werken en de betaalpagina´s kun je makkelijk en snel aanmaken en beheren.

Skin Revolution
5 /5

Boost je onderneming

Verhoog je omzet met de betaalpagina en affiliate marketing en laat je betalingen automatisch uitvoeren en verwerken. Zo minimaliseer je financiële administratie zodat jij je volledig kunt focussen op de groei van jouw bedrijf.

Verdien vandaag nog je eerste commissie als Affiliate!

Heb je een website, blog of mailinglijst? Dan kun je makkelijk en snel geld verdienen bij PayPro. Na het aanmelden bij PayPro kun je direct beginnen met het promoten van de campagnes van de verkopers in ons netwerk.

Ongekende hoge commissies

Bij online producten kost het voornamelijk veel tijd en investeringen voor het de markt opgaat. Als dit product eenmaal online is kan de verkoop beginnen. Doordat het online schaalbare producten zijn proberen we voor jou altijd hoge beloningen te regelen in de vorm van ongekende commissies.

Ontvang direct en automatisch je commissies

PayPro heeft als enige betaaldienstverlener in Nederland een affiliate marketing netwerk. Super makkelijk natuurlijk, wanneer er een verkoop plaatsvindt hoef jij als affiliate niet dagen of soms zelfs weken te wachten op de verkoper die jou uitbetaald. Dit doen wij voor jou! Jouw commissie wordt direct en automatisch uitbetaald.

PayPro heeft meer dan €10.000.000 aan commissies uitgekeerd

De campagnes in het affiliate marketing netwerk van PayPro hebben een groot aantal affiliates veel opgebracht. Hoeveel van de volgende €10 miljoen betalen wij uit aan jou?

Zo verdien je commissies als Affiliate van PayPro

1

Registreren

Registreer je als affiliate bij PayPro. Nadat je account volledig is goedgekeurd, kan je direct beginnen met het promoten van producten.

2

Kies je campagnes

Kies de campagnes uit het campagneoverzicht die jij wilt promoten, zo kan je eenvoudig de producten uit bepaalde categorieeen selecteren.

3

Transparant

Bij de campagne zie je direct welke commissie wordt uitgekeerd wanneer met behulp van jou een verkoop plaatsvindt.

4

Promoten

Promoot de affiliate campagne via jouw eigen kanalen. Je mag Facebook, Instagram, blogs, websites en meer gebruiken. Wel raden wij aan dit af te stemmen met de eigenaar van de campagne.

5

Ontvang

Na de verkoop ontvang jij direct de commissie op jouw saldo.

Ervaar ons tijdbesparende en omzetverhogende betaalproces

Laat je bedrijf groeien. Ontdek al onze functionaliteiten geheel kosteloos gedurende 30 dagen.