Affiliate marketing

PayPro heeft ook een affiliate marketing netwerk. Op dit netwerk brengen we verkopers en affiliates samen. Samen verkoop je meer producten dan alleen.

Meer omzet

Ben je op zoek naar meer mogelijkheden om je product te verkopen? De publishers in ons netwerk zorgen daar graag voor. Elke maand kun je via PayPro voor €15 meer dan 50.000 affiliates bereiken. Zij helpen je om een nog groter gedeelte van je doelgroep te targeten.

Ideaal systeem

Jij hoeft de affiliate alleen te betalen als er daadwerkelijk een lead of een verkoop is gerealiseerd. Het performance based model maakt affiliate marketing ideaal. Ongeacht de moeite die de publisher doet voor jouw product: geen lead of verkoop is geen commissie.

Verdien geld

Heb je een website, blog of mailinglijst? Dan kun je makkelijk en snel geld verdienen bij PayPro. Nadat je helemaal gratis een account hebt aangemaakt, kun je direct beginnen met het promoten van de campagnes van de verkopers in ons netwerk.

Hoge commissies

De verdiensten per bezoeker op jouw website kunnen erg hoog liggen. Met name door de commissie die bij PayPro bijna altijd boven het marktgemiddelde ligt. Bovendien heb we een uitstekend trackingsysteem die elke consument herkent op basis van een cookie en IP-adres.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil jij ook jouw omzet verhogen via de affiliates in het netwerk van PayPro?