Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

PayPro.nl > Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

Wellicht het mooiste marketing kanaal waarin je als verkopende partij alleen betaalt voor meetbare resultaten. Ideaal om extra merkbekendheid, bezoekers en sales te realiseren. Affiliates kunnen vanaf dag één online een business opbouwen zonder eigen producten of diensten.

Merchants/Adverteerders

Verhoog verkopen, bezoekers en zichtbaarheid!

Ben je op zoek naar meer mogelijkheden om je product te verkopen? De affiliates in ons netwerk zorgen daar graag voor. Elke maand kun je via PayPro duizenden affiliates bereiken. Zij helpen je om een nog groter gedeelte van je doelgroep te bereiken.

 • Verhoog je omzet
 • Performance based: geen resultaat > geen factuur
 • Vergroot naamsbekendheid
 • Uitbetaling van de affiliates en de administratie
Ontdek meer

Affiliates/Publishers

Zet bezoekers om in hoge commissies!

Heb je een website, blog of mailinglijst? Heb je een groot bereik op social media? Ben je handig met paid advertising? Dan kun je makkelijk en snel geld verdienen bij PayPro. Na het aanmelden bij PayPro kun je direct beginnen met promoten!

 • Affiliate Campagnes met bovengemiddeld hoge commissies
 • 99% van de commissies worden direct uitbetaald
 • Uitgebreide statistieken om je performance te meten
 • Affiliate cursus om sneller succesvol te worden
Ontdek meer

Een risicoloze manier om jouw verkoopcijfers te stimuleren

Ervaar de kracht van het affiliate marketing netwerk van PayPro. Laat je producten of diensten op commissiebasis promoten door affiliates, partners en influencers. Alleen bij resultaat keer je een beloning uit.

Meer verkopen

Laat affiliates via meerdere marketingkanalen relevante doelgroepen bereiken om verkopen te stimuleren.

Meer bezoekers

Schaal je bezoekersaantallen op terwijl je alleen voor daadwerkelijk resultaat betaalt.

Meer zichtbaarheid

Geef een ongekende impuls aan je merkzichtbaarheid door het netwerk van affiliates en influencers te bereiken.

Voorbeeld

 • Jeroen is personaltrainer en voedingsdeskundige.
 • Hij heeft een online fitness channel met 5.000 leden die €9 per maand betalen. Zijn average customer lifetime value is €86.
 • Jeroen wenst naast SEO, Ads en Social Media een extra marketing kanaal om zijn onderneming naar het volgende niveau te tillen.
 • Jeroen registreert bij PayPro en maakt een affiliate campagne aan. Hij betaalt affiliates een commissie van €35 per nieuw lid die een abonnement afneemt via de promotielink van de affiliate. De commissie is lager dan de gemiddelde kosten per nieuw lid via Google Ads. Op basis van een average customer lifetime value van €86 houdt hij nog een mooie marge voor zichzelf over.
 • Jeroen ontvangt gemiddeld 200 nieuwe leden per maand via het affiliate netwerk van PayPro.
This is Jeroen

Wat betekent dit voor Jeroen zijn onderneming?

 • Aantal nieuwe leden per maand via affiliate marketing 200
 • Average Lifetime Value van een klant €86
 • Omzet in Lifetime Value €17.200
 • Kosten: totaal aan affiliate commissies €7.000
 • Kosten: affiliate netwerk vergoeding PayPro €1.000
Maandelijks rendement op Affiliate Marketing via PayPro €9.200

Affiliate Marketing

Maak gebruik van de krachtige affiliate marketing software en netwerk van PayPro op de manier die het beste bij jou past.

Volledig betalingssysteem inclusief Affiliate Marketing

Gebruik je de betaalsoftware of API van PayPro of ben je van plan die te gaan gebruiken? Dan staan de Affiliate Marketing functionaliteiten direct tot je beschikking. Je kunt meteen vanuit je PayPro account een affiliate marketing campagne aanmaken en in ons affiliate campagne overzicht plaatsen.

 • Direct van start
 • Geen configuratie nodig
 • Geautomatiseerde uitbetaling van de affiliates
 • Geautomatiseerde administratie
Direct starten

Alleen Affiliate Marketing

Maak je geen gebruik van de betaalsoftware van PayPro? Heb je een andere betaaldienstverlener? Ook dan is het mogelijk om je omzet van een impuls te voorzien met Affiliate Marketing via PayPro. Via een simpel trackings script ben je in een handomdraai aangesloten op het affiliate netwerk van PayPro.

 • Affiliate Marketing via een trackings script
 • Geautomatiseerde uitbetaling van de affiliates
Contacteer sales voor de mogelijkheden

Dit zeggen onze klanten over PayPro

“Gemakkelijk en vertrouwd afrekenen”

“Met de betaalpagina van PayPro kunnen je klanten gemakkelijk en vertrouwd afrekenen. Plus je hebt gemakkelijk extra verkopen met een gepaste order bump!”

Harm van Wijk

Directeur Beleggen.com
4 /5

“PayPro denkt graag mee”

PayPro has been my go-to solution when it comes to online payments for many years now. It is the obvious choice for my company. The checkout pages always result in a smooth payment process.

Inspirators Marketing
4.5 /5

“Staan altijd klaar om je te helpen”

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn vernieuwend en staan altijd klaar om je te helpen. PayPro is heel eenvoudig om mee te werken en de betaalpagina´s kun je makkelijk en snel aanmaken en beheren.

Skin Revolution
5 /5

Boost je onderneming

Verhoog je omzet met affiliate marketing en laat je betalingen automatisch uitvoeren en verwerken. Zo minimaliseer je financiële administratie zodat jij je volledig kunt focussen op de groei van jouw bedrijf.

Verdien vandaag nog je eerste commissie als Affiliate!

Heb je een website, blog of mailinglijst? Dan kun je makkelijk en binnen relatief korte tijd geld verdienen bij PayPro. Nadat je een account het aangemaakt bij PayPro, kun je direct beginnen met het promoten van producten of diensten tegen een vergoeding.

Ongekende hoge commissies

Bij online producten kost het voornamelijk veel tijd en investeringen voor het de markt opgaat. Als dit product eenmaal online is kan de verkoop beginnen. Doordat het online schaalbare producten zijn proberen we voor jou altijd hoge beloningen te regelen in de vorm van ongekende commissies.

Ontvang direct en automatisch je commissies

PayPro heeft als enige betaaldienstverlener in Nederland een affiliate marketing netwerk. Super makkelijk natuurlijk, wanneer er een verkoop plaatsvindt hoef jij als affiliate niet dagen of soms zelfs weken te wachten op de verkoper die jou uitbetaalt. Dit doen wij voor jou! Jouw commissie wordt direct en automatisch uitbetaald.

PayPro heeft meer dan €10.000.000 aan commissies uitgekeerd

De campagnes in het affiliate marketing netwerk van PayPro hebben een groot aantal affiliates veel opgebracht. Hoeveel van de volgende €10 miljoen betalen wij uit aan jou?

Zo verdien je commissies als Affiliate van PayPro

1

Registreren

Registreer je als affiliate bij PayPro. Dat kan onderaan deze pagina. Nadat je een account hebt aangemaakt, kan je direct beginnen met het promoten van producten en diensten tegen een vergoeding. Dit wordt ook wel een affiliate commissie genoemd. Je kunt een affiliate commissie verdienen wanneer iemand op je unieke promotielink klikt en bijvoorbeeld een product koopt, een abonnement afsluit of een aanvraag voor een telefonische intake indient. Voor ieder product of dienst die je kunt promoten is een affiliate campagne terug te vinden in je PayPro account. Hierin staat exact vermeld welk product of dienst je kunt promoten, welke vergoeding je hiervoor krijgt en hoe goed de affiliate campagne presteert.

2

Affiliate campagnes selecteren

Kies de affiliate campagnes die het beste aansluiten op jouw website, blog, mailinglijst of social media volgers. Heb je dit nog niet? Kies dan bijvoorbeeld de campagnes die je interesse wekken en die je via een nieuw te maken website of social media account wilt gaan promoten.

3

Promoot de affiliate campagnes

Promoot de affiliate campagne via jouw eigen kanalen. Je mag Facebook, Instagram, blogs, websites en meer gebruiken. In sommige gevallen staan er enkele uitzondering bij affiliate campagnes vermeld.

4

Gefeliciteerd! Je hebt een commissie verdiend

Dit is de titel van het bericht dat je ontvangt zodra je een commissie hebt verdiend. 99% van de commissies worden direct uitbetaald en kun je dezelfde dag nog over laten maken naar je bankrekening!

Word affiliate en verdien commissies!

Registreer nu je affiliate account en start direct met het promoten van affiliate campagnes! Lukt het jou om vandaag nog je eerste commissie te verdienen?