Betaaldienstverlener

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van online betalingen. Daarom heb je via PayPro altijd een passende betaalmethode voor je klant.

Veilig en eenvoudig online betalen

Met PayPro laat je je klanten simpel afrekenen. Verder maken we je het graag nog makkelijker met extra modules, koppelingen en plugins.

 • Icon minimale inspanning

  Minimale inspanning

  Als betaaldienstverlener maakt PayPro jou het zo makkelijk mogelijk om jouw producten te verkopen. Na een simpele installatie kunnen jouw klanten binnen enkele minuten afrekenen. Jij ontvangt het bedrag in veel gevallen direct. Naast iDEAL en iDEAL QR ondersteunen we ook nog 9 veel gebruikte betaalmethoden.

 • Icon veilig

  Gegarandeerd veilig

  De veiligheid van jouw geld en de gegevens van jouw klant staan centraal bij PayPro. We hebben niet voor niets een vergunning van De Nederlandsche Bank en Currence. Bovendien gaan onze eisen verder dan alle standaardnormen.

 • Icon omzet

  Meer omzet?

  PayPro heeft ook een affiliate marketing netwerk. Hierin zitten duizenden affiliates die op een ‘no cure, no pay’ basis graag extra aandacht voor je product genereren. Zo kun je heel makkelijk je omzet boosten.

 • Icon maatwerk

  Voor elke situatie

  We denken met je mee om alles perfect af te stemmen. Onze koppelingen en plugins nemen het werk vaak voor je uit handen. Is er maatwerk nodig? Dan hebben we de robuuste en veilige PayPro API die bijna alle constructies mogelijk maakt.

Daarom gebruik je PayPro

Jouw betalingen gaan bij PayPro snel, eenvoudig en veilig. Bovendien bieden we je extra features die je het nog makkelijker maken.

 • Binnen enkele minuten

  Na een paar klikken ben je door de installatie. Daarna kunnen jouw klanten binnen enkele minuten afrekenen. Geen gedoe.

 • Direct geld ontvangen

  We houden van snelheid. Daarom zie je de betalingen vaak direct in je PayPro account. Ook kun je zelf instellen hoeveel geld je wilt overmaken naar je zakelijke rekening.

 • Simpele installatie

  Bij PayPro heb je zonder moeite een werkende betaalknop op je website. Als je een plugin gebruikt, ligt er een gebruiksvriendelijke handleiding voor je klaar.

 • Nog meer omzet

  PayPro’s affiliate marketing netwerk kan voor extra omzet zorgen. De affiliates doen voor een commissie graag hun best om jouw product te promoten.

 • Maatwerk mogelijk

  We denken met je mee om alles perfect af te stemmen. Onze koppelingen en plugins nemen het werk zoveel mogelijk voor je uit handen. Is er maatwerk nodig? Dan hebben we de robuuste en veilige PayPro API die bijna alle constructies mogelijk maakt.

 • Veiligheid voorop

  Jouw transacties en gegevens zijn vanzelfsprekend in veilige handen bij PayPro. Daarom hebben we ook een vergunning van De Nederlandsche Bank.

 • Modules

  We maken je het graag makkelijker zodat jij je kan focussen op datgene waar je van houdt. De extra modules van PayPro zijn tijdbesparend en omzetverhogend.

 • Fraudepreventie

  We houden alles in de gaten en checken constant wat er gebeurt. Verdachte klanten, IBAN’s en IP-adressen worden bijgehouden om risico's uit te sluiten.

 • Recurring payments

  Wil je periodiek bedragen bij je klanten incasseren? Dat kan via PayPro door een eenvoudig SEPA incassoproces met praktische opties zoals debiteurenbeheer.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil jij ook een betaaldienstverlener die het jou makkelijker maakt?