Debiteurenbeheer

Soms kunnen betalingen niet geïncasseerd worden. Daarom heeft PayPro debiteurenbeheer. Hierdoor kan je klant alsnog betalen, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.

Debiteurenbeheer
  • Bij alle storno’s
  • Herinneringen + aanmaningen
  • Simpel over te dragen
€ 15 Per maand

Goed voorbereid

Er zijn uiteenlopende redenen waarom betalingen niet geïncasseerd kunnen worden. Je klant heeft bijvoorbeeld even niet genoeg geld op zijn rekening, of de betaling wordt bewust gestorneerd. Om daarop voorbereid te zijn, heeft PayPro de module debiteurenbeheer.

Met iDEAL-link

Zodra een betaling niet geïncasseerd is, stuurt PayPro namens jou diverse e-mails naar je klant. Bij debiteurenbeheer zijn dit eerst herinneringen en daarna aanmaningen. In de gestuurde e-mails zit een iDEAL en Bancontact link zodat je klant direct kan betalen.

Makkelijk overdraagbaar

Het is natuurlijk niet wenselijk. Maar het kan dat je klant na de herinneringen en aanmaningen ook niet betaald. In dat geval heb je met debiteurenbeheer van PayPro aan alle eisen voldaan om het over te dragen aan een incassobureau.

PayPro Guide

Ben je benieuwd hoe je deze module kan instellen in je PayPro account? We leggen het je uit via een video in de PayPro Guide.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil jij ook automatisch debiteurenbeheer waardoor je klant alsnog kan betalen?