Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Debiteurenbeheer

Soms kunnen betalingen niet geïncasseerd worden. Daarom heeft PayPro debiteurenbeheer. Hierdoor kan je klant alsnog betalen, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.

Debiteurenbeheer

Als je klant storneert, gaat PayPro achter je geld aan. We sturen diverse e-mails naar je klant zodat de betaling alsnog voldaan kan worden.

  • Bij alle storno’s
  • Herinneringen + aanmaningen
  • Simpel over te dragen

Goed voorbereid

Er zijn uiteenlopende redenen waarom betalingen niet geïncasseerd kunnen worden. Je klant heeft bijvoorbeeld even niet genoeg geld op zijn rekening, of de betaling wordt bewust gestorneerd. Om daarop voorbereid te zijn, heeft PayPro de module debiteurenbeheer.

Met iDEAL-link

Zodra een betaling niet geïncasseerd is, stuurt PayPro namens jou diverse e-mails naar je klant. Bij debiteurenbeheer zijn dit eerst herinneringen en daarna aanmaningen. In de gestuurde e-mails zit een iDEAL en Bancontact link zodat je klant direct kan betalen.

Makkelijk overdraagbaar

Het is natuurlijk niet wenselijk. Maar het kan dat je klant na de herinneringen en aanmaningen ook niet betaald. In dat geval heb je met debiteurenbeheer van PayPro aan alle eisen voldaan om het over te dragen aan een incassobureau.

PayPro Guide

Ben je benieuwd hoe je deze module kan instellen in je PayPro account? We leggen het je uit via een video in de PayPro Guide.

Gun jezelf de tijd en focus je volledig op je bedrijf

Verhoog je omzet met de betaalpagina en affiliate marketing en laat je betalingen automatisch uitvoeren en verwerken. Zo minimaliseer je financiële administratie zodat jij je volledig kunt focussen op de groei van jouw bedrijf.