Vraag? Stuur ons een bericht

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Verdien vandaag nog je eerste commissie als Affiliate!

Zo ga je aan de slag als affiliate:

1

Registreren (€7,50)

Registreer je als affiliate bij PayPro. Vanwege ongekend succes, vraagt PayPro affiliates een eenmalige registratiefee van €7,50. Op die manier kunnen wij de ondersteuning blijven bieden die affiliates van ons gewend zijn. Via de onderstaande knop word je naar een betaalpagina geleid. Zodra je de €7,50 hebt voldaan, kun je een affiliate account registreren en aan de slag om je eerste commissies te verdienen.

2

Kies je Affiliate Campagnes

Kies de affiliate campagnes uit het campagneoverzicht die jij wilt promoten.

3

Promoten

Promoot de affiliate campagne via jouw eigen kanalen. Je mag Facebook, Instagram, blogs, websites en meer gebruiken.

4

Verdien commissies

Zodra een door jou doorgestuurde bezoeker een product koopt, ontvang je de vastgestelde commissie. Je kunt je verdiende commissie(s) op ieder moment opnemen.

Ga aan de slag als affiliate. Via de onderstaande knop kun je de registratiefee van €7,50 voldoen. Daarna kun je direct je eigen PayPro affiliate account aanmaken.

Veelgestelde vragen

Je kunt aan de slag als affiliate zodra je de registratiefee van €7,50 hebt voldaan. Na de betaling word je direct doorgestuurd naar de registratie pagina. Na registratie kun je direct beginnen met het promoten van affiliate campagnes tegen een commissie.

Het is mogelijk om een Affiliate account bij PayPro aan te maken als je jonger bent dan 16. Voor PayPro vergt het echter wel extra compliance en support werk om affiliates jonger dan 16 jaar te bedienen. Om minderjarigen toch te kunnen bedienen, brengen wij een compliance fee van €50 in rekening. Deze compliance fee verrekenen wij met de eerste €50 die je aan commissies verdient. Verdien je gedurende de looptijd van je account geen €50? Dan brengen wij maximaal de totale som aan commissies in rekening. Je zult dus nooit geld over te hoeven maken voor de compliance fee.

Ga aan de slag als affiliate. Via de onderstaande knop kun je de registratiefee van €7,50 voldoen. Daarna kun je direct je eigen PayPro affiliate account aanmaken.