Vraag? Stuur ons een bericht

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Verdien vandaag nog je eerste commissie als Affiliate!

Zo ga je aan de slag als affiliate:

1

Registreren (€7,50)

Registreer je als affiliate bij PayPro. Vanwege ongekend succes, vraagt PayPro affiliates een eenmalige registratiefee van €7,50. Op die manier kunnen wij de ondersteuning blijven bieden die affiliates van ons gewend zijn. Via de onderstaande knop word je naar een betaalpagina geleid. Zodra je de €7,50 hebt voldaan, kun je een affiliate account registreren en aan de slag om je eerste commissies te verdienen.

2

Kies je Affiliate Campagnes

Kies de affiliate campagnes uit het campagneoverzicht die jij wilt promoten.

3

Promoten

Promoot de affiliate campagne via jouw eigen kanalen. Je mag Facebook, Instagram, blogs, websites en meer gebruiken.

4

Verdien commissies

Zodra een door jou doorgestuurde bezoeker een product koopt, ontvang je de vastgestelde commissie. Je kunt je verdiende commissie(s) op ieder moment opnemen.

Ga aan de slag als affiliate. Via de onderstaande knop kun je de registratiefee van €7,50 voldoen. Daarna kun je direct je eigen PayPro affiliate account aanmaken.

Veelgestelde vragen

Je kunt aan de slag als affiliate zodra je de registratiefee van €7,50 hebt voldaan. Na de betaling word je direct doorgestuurd naar de registratie pagina. Na registratie kun je direct beginnen met het promoten van affiliate campagnes tegen een commissie.

Het is mogelijk om een Affiliate account bij PayPro aan te maken als je tussen de 14 en 16 jaar oud bent. Hiervoor dient wel schriftelijk toestemming van de ouders/verzorgers verleent te worden.

Ga aan de slag als affiliate. Via de onderstaande knop kun je de registratiefee van €7,50 voldoen. Daarna kun je direct je eigen PayPro affiliate account aanmaken.