Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Al jouw facturen uit e-Boekhouden.nl incasseren via PayPro

Bespaar kostbare tijd door je (abonnements)facturen te incasseren. In een handomdraai kun je al je openstaande facturen in één incassobatch samenvoegen en laten incasseren via PayPro met onze e-Boekhouden.nl koppeling. Maak kosteloos een account aan en ervaar binnen 24 uur hoe gemakkelijker je administratie is geworden nu je openstaande facturen uit e-Boekhouden.nl laat incasseren door PayPro.

Werkt met jouw software

Importeer SEPA batch bestanden vanuit jouw e-Boekhouden.nl account.

Volledig geautomatiseerd

Het incassotraject is volledig geautomatiseerd

Geen incassocontract nodig

Op werkdagen helpen wij je binnen 24 van start te gaan

Beveiligde transacties

Alle transacties en data zijn beveiligd en versleuteld

Eenvoudig transacties importeren middels MT940

Het is simpel om de betalingen die je via PayPro incasseert in jouw boekhouding te laden. Nederlandse banken gebruiken hiervoor een MT940 bestand, en wij dus ook! Binnen een minuut kun je al je mutaties van een specifieke periode downloaden als MT940-formaat, waarna je het bestand kunt inladen in e-Boekhouden.nl en direct kan verwerken in je boekhouding. Kom je er niet uit? Kijk dan hier voor specifieke instructies!

Facturen gestorneerd?

Allround Crossfit abonnement

15 juni
Kris de Jong
€ 55,- per maand
Stornering

Het komt soms voor dat de debiteur te weinig saldo op zijn rekening heeft staan om succesvol geïncasseerd te worden. Om administratieve tijd te besparen en alsnog spoedig betaald te krijgen, kun je met enkele muisklikken deze incasso’s opnieuw laten incasseren. Zo hoeft jouw klant dankzij onze e-Boekhouden.nl koppeling geen enkele actie te ondernemen.

  • Herinneringen & aanmaningen per email
  • Met iDEAL en Bancontact betaallink
  • Overdraagbaar aan incassobureau

Meer over de koppeling

De systemen van e-Boekhouden.nl en PayPro werken moeiteloos samen. Besteed je tijd aan belangrijkere zaken dan het monitoren van je uitstaande facturen.Volg deze stappen om het gemak te ervaren:

  • Creëer je facturen binnen e-Boekhouden.nl
  • Exporteer een SEPA XML bestand en importeer deze binnen PayPro. Wij incasseren deze facturen binnen twee werkdagen.
  • Boek het geïncasseerde bedrag over naar je zakelijke rekening en exporteer een MT940-bestand en laad deze in binnen e-Boekhouden.nl

Nog geen account bij e-Boekhouden.nl? Probeer hier kosteloos de systemen uit en ervaar het gemak van de gratis koppeling.

Meer dan 10.000 bedrijven ging je voor

Abonnementsgelden incasseren op autopilot

“PayPro incasseert de abonnementsgelden van alle leden en neemt mijn hele administratie uit handen. Voor onze klanten werkt dit heel gebruiksvriendelijk. Zij betalen de eerste abonnementsperiode via de betaalpagina, waarna het abonnement maandelijks wordt afgeschreven.

Wytse Ligtvoet

FACTS Consultancy
4.5 /5

“Gemakkelijk en vertrouwd afrekenen”

“Met de betaalpagina van PayPro kunnen je klanten gemakkelijk en vertrouwd afrekenen. Plus je hebt gemakkelijk extra verkopen met een gepaste order bump!”

Harm van Wijk

Directeur Beleggen.com
4 /5

“PayPro denkt graag mee”

PayPro has been my go-to solution when it comes to online payments for many years now. It is the obvious choice for my company. The checkout pages always result in a smooth payment process.

Inspirators Marketing
4.5 /5

“Staan altijd klaar om je te helpen”

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn vernieuwend en staan altijd klaar om je te helpen. PayPro is heel eenvoudig om mee te werken en de betaalpagina´s kun je makkelijk en snel aanmaken en beheren.

Skin Revolution
5 /5

Over PayPro

PayPro is een gedreven Payment Service Provider met vergunning van De Nederlandsche Bank. Onze focus ligt op het ontzorgen van ondernemers zoals jij door je betalingen zo gemakkelijk en laagdrempelig mogelijk te verwerken. Via PayPro kun je al je SEPA incasso (abonnementen) zonder incassocontract laten verwerken.

Profiteer van maximale korting!

SEPA Batches verwerken

Automatische incasso uitvoeren met SEPA batch bestanden. Ongelimiteerd aantal incasso’s.

€14,50 per maand Gratis proberen
€ 12,50 per maand Gratis proberen
  • Onbeperkt aantal incasso’s
  • SEPA Batches
  • BTW Boekhouding & Rapportage
  • Notificaties voor je klanten

Veelgestelde vragen

Welk pakket je ook kiest, je kunt PayPro geheel gratis en vrijblijvend gedurende 30 dagen uitproberen. Ook een jaarabonnement kun je binnen de proefperiode van 30 dagen annuleren.

PayPro biedt je niet alleen de makkelijkste betaalsoftware met krachtige functionaliteiten, maar is tegelijkertijd betaaldienstverlener met vergunning van De Nederlandsche Bank. Hierdoor onderscheidt PayPro zich van andere betaalsoftware. PayPro biedt immers innovatieve en veilige betalingsoplossingen aan, zonder de noodzaak om te koppelen met een externe betaaldienstverlener voor het daadwerkelijk verwerken van bijvoorbeeld een iDEAL transactie. Je ontvangen betalingen kun je direct vanuit PayPro beheren en uit laten keren naar je bankrekening. Wel zo gemakkelijk voor jou!

Als betaaldienstverlener brengt PayPro, net zoals andere betaaldienstverleners, een transactievergoeding per transactie in rekening. Het verwerken van bijvoorbeeld een iDEAL transactie gaat immers gepaard met kosten. Die rekenen wij, net zoals iedere andere betaaldienstverlener, aan je door. De abonnementsprijs van het Batches en Professional pakket wijzigt echter nooit, hoeveel transacties je ook laat verwerken. Onbeperkt is daar echt onbeperkt!

Voor het verwerken van SEPA-incasso brengt PayPro €0,25 per incasso in rekening. Het overzicht van de transactievergoedingen voor overige betaalmethodes kun je hier vinden:

Overzicht transactievergoeding

Het SEPA batch bestand exporteer je uit de software of tool waar je jouw klanten en hun openstaande facturen in beheert. Denk aan een boekhoudprogramma of ledenadministratie. Dit .xml bestand voldoet aan de SEPA normen en kun je rechtstreeks uploaden in je PayPro account. Wij zetten de incasso’s dan in gang. Beschik je niet over een .xml SEPA bestand en wil je een .csv bestand importeren? Dat kan zeker! Neem contact op met onze support afdeling (support@paypro.nl) nadat je een account hebt geopend. Dan helpen we je verder.

Nadat je een SEPA Batch hebt geëxporteerd uit de software of tool die je gebruikt, kun je het bestand uploaden vanuit je PayPro account. In het linker menu vind je de link naar de ‘SEPA batch importer’. Vervolgens hoef je alleen nog maar het batch bestand te uploaden. Binnen enkele dagen zijn de incasso’s bijgeschreven op je PayPro saldo. Dit saldo kan je laten overboeken naar je zakelijke rekening.

Je hebt bij PayPro, in tegenstelling tot bij de traditionele banken, geen incassocontract nodig om klanten te incasseren via SEPA batches. Het enige dat je nodig hebt is een goedgekeurd PayPro account. Binnen 1 werkdag beoordelen we jouw aanvraag voor een PayPro account.

De SEPA batches zijn gebaseerd op het Payment Initiation (PAIN) xml-bestandsformaat. Dit format is uniform binnen de Europese Unie. De SEPA batch die je uit jouw software of tool kunt exporteren zal hier dus ook aan voldoen. Beschik je niet over een .xml SEPA bestand? Wil je een .csv bestand importeren? Dat kan zeker! Neem contact op met onze support afdeling (support@paypro.nl) nadat je een account hebt geregistreerd. Dan helpen we je verder.

Neen, je kan een ongelimiteerd aantal incasso’s opnemen in één SEPA batch bestand.

PayPro controleert de incasso opdrachten en zorgt voor uitvoering van de incasso’s.

Ja, als jouw onderneming is gevestigd in de EU, IJsland, Lichtenstein, Noorwegen of Zwitserland kan je jouw klanten incasseren via PayPro.

Ja, onze support medewerkers helpen je graag persoonlijk met jouw vragen over de SEPA batch importer.

SEPA is een pan-Europees netwerk voor (euro) betalingen binnen de EU lidstaten, IJsland, Lichtenstein, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Je kan hierdoor als bijvoorbeeld een in Nederland gevestigde onderneming betalingen incasseren van jouw klanten in België, Duitsland en Zwitserland.

SEPA domiciliëring is een andere term voor SEPA Direct Debit oftewel SEPA Incasso. Het maakt het zakelijke partijen mogelijk om euro bedragen te incasseren van rekeninghouders bij Nederlandse banken en alle andere banken in het SEPA gebied, waarbij voor de machtiging van de debiteur uniforme afspraken gelden. Op basis hiervan kun jij klanten incasseren met de SEPA Batch bestanden.

Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op