Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Ontvang als stichting of vereniging direct donaties of contributiegelden

Als stichting of vereniging kan je niet een twee drie donaties of contributie incasseren. Hiervoor is een incasso contract met de bank noodzakelijk. Het aanvragen en uiteindelijk verkrijgen van een incasso contract is vaak een langslepende nachtmerrie die niet altijd met een glimlach eindigt.

Hierdoor kan je na oprichting van de stichting of verenging pas na lange tijd gelden ontvangen waardoor je niet aan de slag kan met het realiseren van de doelstelling van de stichting of vereniging. 

In tegenstelling tot bij een bank kan je bij PayPro binnen enkele werkdagen de eerste donaties of contributies geautomatiseerd ontvangen zodat jouw stichting of vereniging zich snel bezig kan houden met het bereiken van de doelstelling waarvoor deze is opgericht.

PayPro biedt de mogelijkheid (periodieke) contributies vis SEPA incasso doorlopend te incasseren. Via ons abonnementenbeheer kan je makkelijk een nieuwe contributie of lidmaatschap aanmaken en beheren. Waarbij je voor iedere betaling geautomatiseerd een (gepersonaliseerde) vooraankondiging en factuur verstuurt. Hierdoor is het betaal en facturatie proces van jouw vereniging of stichting volledig geautomatiseerd en heb je hier geen omkijken meer naar.   

Daarnaast heb je via ons debiteurenbeheer een goed overzicht van de niet-geslaagde betalingen en kan je die alsnog incasseren.

Een eenmalige donatie kan je makkelijk via onze betaalknop en een iDEAL betaling ontvangen.

Ondersteuning

Als je vragen hebt over het gebruik van onze functionaliteiten dan is het fijn als je snel en goed geholpen wordt. PayPro heeft klantenservice hoog in het vaandel en biedt Nederlandstalige ondersteuning per telefoon, mail, chat en videobellen.

Wat zijn de kosten?

Voor maximaal € 29 per maand kun je een onbeperkt aantal betalingen incasseren tegen € 0,25 per incasso. Hoeveel incasso’s je ook wilt innen, de vaste prijs blijft € 29.

PayPro biedt de mogelijkheid openstaande betalingen automatisch op te pakken door een kant-en-klaar debiteurenbeheer proces, zodat je de klant aanspoort om alsnog spoedig te betalen. Mocht je hier gebruik van willen maken dan is dat mogelijk tegen € 17 per maand.

Het geautomatiseerd sturen van gepersonaliseerde facturen is mogelijk voor € 9 per maand ongeacht het aantal facturen dat je stuurt.

Korting bij jaarabonnement

Indien je gebruik maakt van een jaarabonnement ontvang je een maandelijkse korting op de dienstverlening van PayPro.

Wat is PayPro?

PayPro is een Nederlandse betaaldienstverlener gevestigd in Groningen die sinds 2009 betalingen ontvangt en verwerkt voor haar klanten. Hiervoor heeft PayPro een  vergunning van De Nederlandsche Bank.

PayPro heeft een duidelijke focus op recurring payments voor ZZP, MKB verenigingen en stichtingen. Ondersteund door een volledig Nederlands support team dat per chat, email en telefoon bereikbaar is, maakt PayPro het ontvangen van (periodieke) betalingen voor jouw contributies, lidmaatschappen  abonnementen of termijnbetalingen gemakkelijk, laagdrempelig en betaalbaar.

Ervaar ons tijdbesparende en omzetverhogende betaalproces

Laat je bedrijf groeien. Ontdek al onze functionaliteiten geheel kosteloos gedurende 30 dagen.