Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Bancontact

De Belgische consumenten rekenen het meest af via Bancontact. Zorg ervoor dat je geen Belgische klanten misloopt. Via PayPro heb je deze betaalmethode snel en makkelijk op je website staan.

De betaalmethode van België

Bancontact wordt ook wel de iDEAL van België genoemd en dat is niet zonder reden. Het is een betaalmethode waarbij consumenten in hun vertrouwde bankomgeving betalen. Alle Belgische banken bieden Bancontact aan, waardoor het de meest gebruikte betaalmethode van België is..

Efficiënt en direct

Nadat jouw klant voor Bancontact heeft gekozen op de betaalpagina, moet hij in de Bancontact-app de QR code scannen en een pincode invoeren. Heel makkelijk zonder digipassen of andere verificatiecodes. De betalingen via Bancontact zijn direct en gegarandeerd. Daarom worden het geld ook direct bijgeschreven op jouw PayPro-saldo.

Standaard meegegeven

De Bancontact-app is bij 15 miljoen kaarthouders als standaard applicatie meegegeven bij het openen van een rekening. Bovendien kunnen er meerdere betaalkaarten gekoppeld worden. Dus je Belgische klant heeft altijd de juiste kaart voor de betaling.

Bancontact

Bancontact

Voor Belgische consumenten de marktleider in elektronische betalingen.

€ 0,17
Vast
1,75 %
Variabel
  • iDEAL van België
  • Betalen via een app
  • Makkelijk en snel

Ervaar ons tijdbesparende en omzetverhogende betaalproces

Laat je bedrijf groeien. Ontdek al onze functionaliteiten geheel kosteloos gedurende 30 dagen.