Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

PayPal

Wanneer je klant er voor kiest om met PayPal te betalen dan krijg je te maken met iets andere regels. PayPro is dan namelijk Merchant of Record (MoR) en jij wordt de leverancier die aan ons levert.

Merchant of Record

Om jou van zoveel mogeljk gemakken te voorzien is PayPro Merchant of Record voor alle PayPal betalingen. Dit betekent feitelijk dat PayPro het product of dienst bij jou inkoopt en dat PayPro deze direct doorverkoopt aan je klant. PayPro is verantwoordelijk voor het verwerken van de betaling, dat het product geleverd wordt en voor het correct afhandelen van geschillen in PayPal en vragen over de betaling & levering. PayPro kan hierdoor soms iets andere eisen stellen aan je website of webshop omdat het voor de (jouw) klant duidelijk moet zijn dat er eigenlijk gekocht wordt bij PayPro.

Leverancier

Zodra PayPro bij jou inkoopt is je rol verandert naar die van leverancier. Jij hebt het product, beheert de voorraad en levert ook aan de klant; maar dat gaat dan via PayPro die het product van je afneemt en doorverkoopt. Dit principe geldt alleen bij de betalingen die via PayPal lopen en gaat niet op bij de overige betaalmethodes.

Waarom

PayPro is doorlopend op zoek om de beste service te kunnen leveren. Om in lijn te blijven met het beleid van PayPal heeft PayPro er voor gekozen om als MoR op te treden op het moment dat er sprake is van een betaling via PayPal. Op deze manier kan PayPro jou het meeste betaalgemak en -service bieden zonder dat er ingrijpende zaken hoeven te veranderen in het betaalproces.

Voordelen van betaling via PayPal

Internationale klanten betalen met PayPal veilig en vertrouwd. PayPal heeft meer dan 250 miljoen gebruikers, waarvan ruim 2 miljoen in Nederland. Hierdoor is het een van de meest gebruikte online betaalmethoden ter wereld. In sommige landen is PayPal zelfs de meest gebruikte online betaalmethode. Een succesvol geslaagde betaling via PayPal staat direct in je PayPro saldo. PayPal incasseert de betaling van de bankrekening, creditcard of het tegoed van de afnemer. Er worden nauwelijks gegevens gedeeld, waardoor betalen via PayPal veel vertrouwen geeft.

PayPal

PayPal

De wereldwijde e-wallet voor online betalen. Neem contact op voor de tarieven- & kostenstructuur van PayPal.

  • Praktisch en eenvoudig
  • Internationaal en nationaal online betalen
  • Veilig en betrouwbaar

Ervaar ons tijdbesparende en omzetverhogende betaalproces

Laat je bedrijf groeien. Ontdek al onze functionaliteiten geheel kosteloos gedurende 30 dagen.