Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Met een zakelijke rekening van Revolut automatisch jouw klanten incasseren via PayPro

Revolut biedt jou als houder van een zakelijke rekening helaas niet de mogelijkheid via SEPA Incasso automatisch jouw klanten te incasseren. Hierdoor ben je niet in staat op een eenvoudige en klantvriendelijke wijze jouw klanten te laten betalen voor jouw abonnement. lidmaatschap of andere periodieke betaling.

Gelukkig heeft PayPro hier een hanige oplossing voor. Door gebruik te maken van PayPro, kan je eenvoudig jouw klanten automatisch incasseren via SEPA Incasso en kan je je zakelijke Revolut rekening blijven gebruiken. Zo kun je je bedrijf makkelijk laten groeien.

Automatische incasso’s innen bij jouw klanten via PayPro

Met de Gespreid betalen en abonnementen module van PayPro kan jij eenvoudig abonnements- en termijnbetalingen incasseren via automatische incasso. Met de abonnementenfunctie kan je producten of diensten periodiek factureren, bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks of jaarlijks, waarbij je looptijd van de eerste termijn of het eerste termijn bedrag kan aanpassen

Met de gespreid betalen functie laat je  jouw klanten een bedrag in termijnen betalen. PayPro incasseert automatisch de door jou ingestelde termijnbetalingen  van de bankrekening van jouw klant.. Door gebruik te maken van deze module van PayPro automatiseer en evereenvoudig  je jouw betaalproces tot tevredenheid van jouw klanten.

Gemakkelijk je abonnementen beheren

In jouw dashboard  beheer jij al jouw abonnementen, lidmaatschappen of gespreide betalingen gemakkelijk vanuit één overzichtelijk scherm. Vanuit jouw dashboard kan je eenvoudig nieuw abonnemten starten en lopende abonnementenaanpassen, pauzeren of beëindigen.

Verbeter je cash flow met PayPro debiteuren beheer

Het handmatig bijhouden van onbetaalde facturen en sturen van herinneringen en aanmaningen kost je veel tijd, biedt geen overzicht en komt vaak onprofessioneel over.

PayPro debiteurenbeheer zorgt dat een niet betaalde factuur binnen een door jou ingestelde termijn automatisch wordt opgevolgd met herrinneringen en eventueel aanmaningen met een betaallink. Hierdoor professionaliseer je jouw klantcommunicatie en heb je grip op jouw debiteuren.Jouw werkapitaal zal verbeteren doordat facturen sneller alsnog worden betaald. Je hebt je omzet immers pas verdiend als het geld op jouw rekening staat!

Het PayPro debiteurenbeheer is makkelijk in te richten en ondersteunt eenvoudige debiteurenprocessen. Via het overzichtelijke dashboard stel je zelf de termijn en de tekst van herinnneringen en aanmaningen in die automatisch worden gestuurd indien een factuur onbetaald blijft.

Automatische facturatie

Stuur jouw klant automatisch een factuur in jouw huisstijl bij elke periodieke betaling.

Je kan er ook voor kiezen vooraf te factureren met een betaallink. Het PayPro dashboard biedt jou een helder en overzichtelijk overzicht van de verzonden facturen.. Hierdoor heb je overzicht en hoef je  geen verschillende systemen te gebruiken voor het ontvangen van betalingen en het factureren van jouw klanten.

Automatische BTW Boekhouding & Rapportage

Krijg direct inzicht in je omzet en de af te dragen BTW. In het rapport van BTW Boekhouding & Rapportage splitst PayPro je omzet helemaal uit. Naast de BTW die je moet afdragen, vind je in het rapport ook de BTW die je kan terugvorderen, dit kun je heel makkelijk gebruiken bij jouw BTW-aangifte en bespaar je kostbare tijd.

  • Snel en compleet
  • Direct te downloaden
  • Voor jouw BTW-aangifte
  • Periode instelbaar

Ervaar ons tijdbesparende en omzetverhogende betaalproces

Laat je bedrijf groeien. Ontdek al onze functionaliteiten geheel kosteloos gedurende 30 dagen.