1-Click-Upsell

Boost je omzet via een 1-Click-Upsell. Na betaling kan de consument gemakkelijk, veilig en snel toestemming geven voor de plaatsing van een extra order met één handeling.

1-Click-Upsell
€ 0,49 Per transactie
0,0% Variabele kosten
Voor verwerking van een 1-Click-Upsell wordt een toeslag van €0,49 in rekening gebracht. Daarnaast betaal je de gebruikelijke transactiekosten.
  • Boost je omzet
  • Hoge conversie
  • Volledig in eigen stijl
  • Eenvoudige installatie

Verhoog je omzet

Uit onderzoek blijkt dat een 1-Click-Upsell gemiddeld 25% tot wel 50% extra omzet kan genereren per klant. Het betaalgemak in combinatie met de timing kan je sales aanzienlijk laten groeien. Dit komt mede doordat de consument in de 'buyers mood' is en jouw aantrekkelijke deal dus niet kan laten schieten.

Volledig in eigen stijl

De 1-Click-Upsell pagina wordt volledig in je eigen stijl weergegeven, zoals je de originele betaalpagina van PayPro hebt ingesteld.

Met één handeling akkoord

De 1-Click-Upsell pagina kun je achter elke betaalpagina plaatsen. Na de eerste aankoop wordt de klant automatisch doorverwezen naar de 1-Click-Upsell in plaats van de reguliere ‘bedankpagina’.

Eenvoudige installatie

De 1-Click-Upsell pagina wordt alleen getoond na een iDEAL betaling. Het enige wat jij hoeft te doen is de 1-Click-Upsell pagina aan te maken en toe te wijzen aan de originele betaalpagina. PayPro zorgt ervoor dat jouw klant de aanbieding automatisch te zien krijgt.

PayPro Guide

Ben je benieuwd hoe je de 1-Click-Upsell kan instellen in je PayPro account? We leggen het je uit in de PayPro Guide.

Meer weten?

Heb je verdere vragen over 1-Click-Upsell of wil je graag meer informatie over PayPro?

Bel mij terug

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Heb je nog verdere vragen of wil je graag meer informatie?