Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Hoog risico handelsactiviteiten

Als betaalprovider dienen wij onder meer de handelsactiviteit van een merchant te beoordelen.

Een aantal handelsactiviteiten kan bestempeld worden als ‘hoog risico’ bijvoorbeeld omdat voor deze activiteiten specifieke regels gelden, zoals een registratie- of vergunningplicht of een waarschuwingsplicht.

Voorbeelden hoogrisicoactiviteiten

  • Escort
  • CBD
  • 18+ producten/diensten
  • Vastgoed
  • Reisbureaus
  • Kansspelen
  • Handelsactiviteiten waarvoor een vergunning of registratieplicht geldt
  • Microdosering

Extra maatregelen

Vaak horen we dat merchants met een dergelijke handelsactiviteit moeite hebben online betalingen voor hun onderneming op te zetten. Bij PayPro proberen wij elke aanmelding zorgvuldig en snel te beoordelen en wijzen we hoog risico activiteiten niet bij voorbaat af.

Als de handelsactiviteiten van jouw onderneming kwalificeren als hoog risico is het van belang er rekening mee te houden dat PayPro bepaalde extra maatregelen kan nemen om jou van dienst te kunnen zijn. Dergelijke maatregelen zijn bijvoorbeeld het vaker (her) beoordelen van jouw gegevens, activiteiten en transacties.

Voor deze extra werkzaamheden kan PayPro een specifieke vergoeding in rekening brengen. Hierover informeren we je voorafgaand aan de dienstverlening.

Kan ik bij PayPro aan de slag?

We snappen dat het lastig is om in te schatten of jouw handelsactiviteit onder ‘hoge risico’ valt. Twijfel je of heb je vragen over de mogelijkheden van jouw onderneming bij PayPro? Neem dan contact met ons op via support@paypo.nl . We kunnen dan snel een eerste inschatting maken of PayPro jou van dienst kan zijn.

Gun jezelf de tijd en focus je volledig op je bedrijf

Verhoog je omzet met de betaalpagina en affiliate marketing en laat je betalingen automatisch uitvoeren en verwerken. Zo minimaliseer je financiële administratie zodat jij je volledig kunt focussen op de groei van jouw bedrijf.