Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Beste TargetMedia-TargetPay-DigiWallet alternatief

TargetMedia (ook bekend als TargetPay of DigiWallet) stopt per 29 april 2024 als Payment Service Provider. Hierdoor kan het zijn dat je op korte termijn op zoek moet naar een andere betaaldienstverlener. Hier leggen wij uit waarom PayPro voor jou een perfect alternatief is!

TargetMedia heeft circa 15 jaar betaaldiensten aangeboden en heeft op deze manier veel klanten geholpen. Echter heeft TargetMedia aangegeven te stoppen met de dienstverlening per 29 april 2024. Dit is voor jou als verkoper natuurlijk erg vervelend. Wij kunnen ons voorstellen dat het zoeken naar een nieuwe betaaldienstverlener op korte termijn stressvol kan zijn. Wij nemen deze stress graag weg met een succesvolle en snelle overgang!

Ook PayPro is al meer dan 15 jaar een vertrouwde naam in de wereld van betaaldienstverlening. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van online betalingen. Daarom heb je via PayPro altijd een passende betaalmethode voor je klant. Denk hierbij aan iDEAL, Bancontact, PayPal, Sofort en meer. De veiligheid van jouw geld en de gegevens van jouw klant staan centraal bij PayPro. Ondersteund door een volledig Nederlands support team dat per chat, email en telefoon bereikbaar is, zorgt PayPro dat jij snel en makkelijk betalingen van jouw klanten kan ontvangen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar alternatief voor TargetMedia met een Nederlands support team dat voor je klaar staat, zit je bij PayPro goed!

Hoe PayPro zich verhoudt tot TargetMedia-TargetPay-DigiWallet

TargetMedia biedt voornamelijk betaalmethoden aan die via API keys en via Webshops plugins verwerkt kunnen worden. Beide opties biedt PayPro ook aan. Hieronder gaan we in op deze functies bij PayPro. De PayPro API is met name handig als je de oplossingen van PayPro wilt gebruiken zonder zichtbare tussenkomst. Of als je net iets meer wilt dan de standaard mogelijkheden. De API is een eenvoudige koppeling tussen jouw server en de betaalsystemen van PayPro.

API Developers

Als ontwikkelaar maken we je het bij PayPro graag makkelijk. Daarom hebben we een uitgebreide en robuuste API gebouwd die specifiek maatwerk mogelijk maakt. In onze uitgebreide documentatie vind je alle informatie inclusief een duidelijke beschrijving. Deze kun je hier terugvinden. Je kunt gratis starten met het gebruik van onze API!

Je kunt de API van PayPro naar eigen wens implementeren. Mocht je hier vragen over helpen is ons supportteam elke werkdag bereikbaar via support@paypro.nl.

Webshop plugins

Bij PayPro willen we betalingen en eCommerce zo gemakkelijk mogelijk voor jou maken. Daarom bieden wij eenvoudige stappen aan om jouw PayPro account te integreren in meerdere webshops en online verkoopsystemen met onze gratis plugins en links. De meest gebruikte webshop plugins staan klaar om gebruikt te worden met de PayPro Payment Engine. Denk hierbij aan WooCommerce, Magento en meer. Klik hier om alle opties te bekijken. Staat de gewenste webshop plugin er niet tussen? Dan kun je ook gebruik maken van onze betaalpagina’s of een Zapier koppeling.

Overige functionaliteiten

Betaalpagina’s

Of je nu eenmalige aankopen of abonnementen aanbiedt, met de betaalpagina accepteer je eenvoudig en veilig online betalingen.

Abonnementsmodelen

PayPro ondersteunt een breed scala aan abonnementsmodellen. Denk aan een trial periode, afwijkende eerste termijn en termijnbetalingen.

SEPA batches

Met de SEPA batch importer van PayPro zet je het proces waarin je klanten gaat incasseren binnen enkele minuten in gang. Het proces is eenvoudig en snel. Download het SEPA batch bestand uit jouw favoriete software zoals een boekhoudprogramma of ledenadministratiesysteem. Vervolgens hoef je het bestand alleen nog maar te uploaden in je PayPro account. Wij doen de rest, het geld staat binnen enkele werkdagen klaar voor opname in jouw account.

Extra features

Naast al deze functionaliteiten beschikken we ook over een affiliate marketing netwerk, het versturen van facturen, een uitgebreid debiteurenbeheer, order bumps, one-click upsell en nog veel meer!

Ondersteuning

Vroeg of laat heb je ondersteuning nodig om het maximale uit je betaaldienstverlener te halen. Dan is het fijn als je snel en goed geholpen wordt. PayPro heeft klantenservice hoog in het vaandel en biedt Nederlands- en Engelstalige ondersteuning per mail, chat en telefoon.

Conclusie: het beste alternatief

PayPro is voor vele ondernemingen een goed en betrouwbaar alternatief voor TargetMedia. De API software van PayPro is krachtig en compleet. Daarnaast zijn onze gratis webshop plugins eenvoudig te integreren.

Verhuisservice: wij helpen je met de overgang naar PayPro!

Ben jij ook overtuigd dat PayPro de beste keuze is nu TargetMedia stopt per 29 april 2024? Meld je dan hieronder aan bij PayPro. Wij zorgen voor een stressloze overgang zodat je binnen enkele werkdagen aan de slag kunt. Registreer je hier als merchant bij PayPro. Heb je vragen naar specifieke mogelijkheden, neem dan contact op met ons support team via support@paypro.nl

  • Gratis webshop plugins
  • Een uitgebreide en robuuste API gebouwd die specifiek maatwerk mogelijk maakt
  • Een supportafdeling die je kan ondersteunen bij de overgang
  • Tot 29 april geen aansluitkosten voor Visa/Mastercard