iDEAL QR

Via PayPro betalen je klanten simpel via een iDEAL QR code. De iDEAL QR code is zowel vanaf papier en scherm te scannen. Hierna betaalt je klant direct via een mobiele iDEAL betaling in de mobiel bankieren app.

iDEAL QR
€ 0,49 Per transactie
0,0% Variabele kosten
We rekenen het normale iDEAL tarief van €0.29 plus een add-on fee van €0.20 per elke QR transactie.
  • Vertrouwde betaalmethode
  • Mobiel betalen
  • Brug tussen fysiek en digitaal

iDEAL betalen met QR-code

iDEAL is Nederlands meest populaire online betaalmethode. Alle Nederlandse consumenten kennen iDEAL en gebruiken het wekelijks om af te rekenen, zo niet dagelijks. Als je de betaalmethode iDEAL QR integreerd, is betalen met iDEAL een stuk makkelijker voor je klanten.

Via de iDEAL-QR app

De betaalmethode iDEAL QR is bedacht door Currence. Het zorgt ervoor dat je klanten niet meer hoeven in te loggen via een identifier, of met een gebruikersnaam en wachtwoord. Zodra je klanten de veilige iDEAL-QR app downloaden, is het mogelijk om iDEAL QR als betaalmethode te gebruiken.

Alles automatisch

Nadat de klant de QR-code scant, start er automatisch een mobiele iDEAL-betaling in de mobiel bankieren app. De gegevens staan direct ingevoerd en hierna is het aan de gebruiker om de transactie goed te keuren met een pincode. Na het doen van de betaling landt de klant op de bevestigingspagina.

PayPro Guide

Wil je meer weten over de betaalmethode iDEAL QR? Lees dan het uitgebreide artikel over iDEAL QR in de PayPro Guide. In dit artikel staan praktische voorbeelden hoe je iDEAL QR online en offline gebruikt. Bovendien zie je ook de stappen die jouw klant moet nemen om met iDEAL QR te betalen.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil jij ook nooit meer twijfelen over een passende betaalmethode voor je klant?