Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

iDEAL QR

Via PayPro betalen je klanten simpel via een iDEAL QR code. De iDEAL QR code is zowel vanaf papier en scherm te scannen. Hierna betaalt je klant direct via een mobiele iDEAL betaling in de mobiel bankieren app.

iDEAL betalen met QR-code

iDEAL is Nederlands meest populaire online betaalmethode. Alle Nederlandse consumenten kennen iDEAL en gebruiken het wekelijks om af te rekenen, zo niet dagelijks. Als je de betaalmethode iDEAL QR integreerd, is betalen met iDEAL een stuk makkelijker voor je klanten.

Via de iDEAL-QR app

De betaalmethode iDEAL QR is bedacht door Currence. Het zorgt ervoor dat je klanten niet meer hoeven in te loggen via een identifier, of met een gebruikersnaam en wachtwoord. Zodra je klanten de veilige iDEAL-QR app downloaden, is het mogelijk om iDEAL QR als betaalmethode te gebruiken.

Alles automatisch

Nadat de klant de QR-code scant, start er automatisch een mobiele iDEAL-betaling in de mobiel bankieren app. De gegevens staan direct ingevoerd en hierna is het aan de gebruiker om de transactie goed te keuren met een pincode. Na het doen van de betaling landt de klant op de bevestigingspagina.

iDeal QR

iDeal QR

De QR versie van de bekende Nederlandse online betaalmethode.

€ 0,49
Vast
0,0 %
Variabel
  • Minimaal uitstappercentage
  • Simpel aanpasbaar
  • Binnen 5 minuten live

De PayPro Guide voor al je vragen

Wil je meer weten over de betaalmethode iDEAL QR? Lees dan het uitgebreide artikel over iDEAL QR in de PayPro Guide. In dit artikel staan praktische voorbeelden hoe je iDEAL QR online en offline gebruikt. Bovendien zie je ook de stappen die jouw klant moet nemen om met iDEAL QR te betalen.

Bekijk de PayPro Guide

Gun jezelf de tijd en focus je volledig op je bedrijf

Wil jij ook een betaaldienstverlener waar anti-fraude de allerhoogste prioriteit heeft?