Mastercard

Een online betaling via Mastercard is extra beveiligd en daarom geliefd bij (internationale) consumenten. Via PayPro kun je Mastercard als betaalmethode snel en makkelijk integreren op je website.

Mastercard
€ 0,25 Per transactie
2,5% Variabele kosten
Een jaarlijks service fee van €34
  • Extra beveiliging
  • Internationale betaalmethode
  • Bekend en vertrouwd

Grote wereldwijde speler

Mastercard is met 850 miljoen kaarthouders na Visa de grootste uitgever van creditcards ter wereld. In de Benelux geven de banken voornamelijk creditcards uit in samenwerking met de bestaande netwerken van creditcardmaatschappijen. Mastercard is met name geliefd door haar extra beveiliging bij online winkelen door de Mastercard SecureCode™.

Erg gewaardeerde betaalmethode

Ongeveer 55% van de Nederlandse consumenten heeft een creditcard. De consument krijgt in principe het bedrag eerst voorgeschoten, waarna het later wordt terugbetaald. Creditcards worden graag als betaalmethode gezien bij webwinkeliers omdat er vaak een uitgebreide kopersbescherming en aankoopverzekering is na de aankoop.

Over de Nederlandse grens

Zodra je de mogelijkheid aanbiedt om met Mastercard te betalen, benut je meteen het grote internationale bereik. Hierdoor kan je je product ook over de Nederlandse grens verkopen. Een online betaling via een creditcard van Mastercard is enorm bekend en vertrouwd bij consumenten.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil jij ook nooit meer twijfelen over een passende betaalmethode voor je klant?