Visa

Met Visa als betaalmethode op je website krijg je direct een internationaal bereik. Een creditcardbetaling is de meest gebruikte online betaalmethode in de wereld.

Visa
€ 0,25 Per transactie
2,5% Variabele kosten
Een jaarlijks service fee van €34
  • Wereldwijd geaccepteerd
  • Meest gebruikte online betaalmethode
  • De grootste creditcard aanbieder

Veilig en vertrouwd

Een online betaling via een creditcard van Visa gaat niet alleen makkelijk. Het is veilig en vertrouwd bij alle consumenten in Nederland en in de rest van de wereld. Bij een creditcardbetaling schiet de maatschappij het bedrag voor en betaalt de consument het bedrag achteraf terug aan Visa.

Verzekerd betalen

Het aanbieden van creditcard als betaalmethode betekent meer conversie voor jouw product. Na een creditcardbetaling genieten consumenten vaak van een kopersbescherming en aankoopverzekering vanuit de creditcardmaatschappijen zoals Visa. Dit resulteert in veel vertrouwen bij consumenten.

Internationaal bereik

Visa is met 1.3 miljard kaarthouders de grootste creditcard aanbieder ter wereld. Alleen in Europa telt Visa bijna 150 miljoen kaarthouders. Als je kiest om creditcard aan te bieden als betaalmethode op je website, profiteer je direct van een groot bereik van potentiële kopers voor jouw product.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil jij ook nooit meer twijfelen over een passende betaalmethode voor je klant?