Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Creditcard

PayPro biedt je de mogelijkheid creditcard betalingen via Visa en Mastercard te ontvangen. Tot 29 april 2024 rekenen wij geen aansluitkosten voor deze betaalmethodes. Binnenkort zijn er ook recurring creditcard betalingen mogelijk. Verhoog nu je omzet door je klanten de mogelijkheid te bieden om via Visa of Mastercard te betalen.

Creditcard als betaalmethode

Zorgeloos Visa en Mastercard betalingen ontvangen

  • Wereldwijd geaccepteerd
  • Extra beveiliging
  • Binnenkort ook recurring betalingen
  • Geen aansluitkosten
€0 per maand
Creditcard aanvragen

Waarom Creditcard?

Creditcard betalingen (Visa/Mastercard) worden over de hele wereld gebruikt. Door de betaalmethoden Visa en Mastercard aan te bieden, kun je eenvoudig klanten in verschillende landen bedienen. Het aanbieden van creditcardbetalingen kan de algehele klantervaring verbeteren, aangezien klanten de flexibiliteit hebben om te betalen zoals ze dat willen.

Verhoogde conversie

Klanten hebben vaak de voorkeur voor betaling met creditcards vanwege het gemak en de veiligheid. Door deze optie aan te bieden, kunnen verkopers hun conversiepercentages verhogen omdat klanten eerder geneigd zijn tot aankoop over te gaan.

Binnenkort ook recurring

Momenteel werkt PayPro aan het integreren van recurring creditcardbetalingen. Binnenkort kun je dus naast SEPA incasso en PayPal ook creditcard gebruiken om abonnementen bij je klanten af te nemen. Recurring betalingen zorgen voor een constante en voorspelbare inkomstenstroom. Dit is vooral gunstig voor bedrijven met een abonnementsmodel of periodieke diensten, omdat ze kunnen rekenen op regelmatige betalingen van hun klanten.

Gun jezelf de tijd en focus je volledig op je bedrijf

Wil jij creditcard betalingen aanbieden aan je klanten? Dat eenvoudig en veilig via PayPro?