Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Ontvang gemakkelijk iDEAL, Bancontact en SEPA incasso betalingen op Kajabi via PayPro

Kajabi is een krachtig platform voor het maken en verkopen van online producten en content. Maar iDeal, het meest gebruikte betaalmethode van Nederland, biedt Kajabi in Nederland niet als een standaard betaalmogelijkheid aan, net zoals andere veel gebruikte betaalmethodes. PayPal en Creditcard worden wel standaard ondersteund, maar zijn bij lange na niet zo populair als iDEAL, SEPA Incasso en Bancontact. Wat je omzet kost.

Gelukkig heeft PayPro als betaaldienstverlener hier een oplossing voor. Ontdek hieronder hoe jij iDEAL, SEPA Incasso en Bancontact betalingen in Kajabi kunt ontvangen.

Wat is Kajabi?

Kajabi is een platform voor ondernemers die online content en digitale producten verkopen. Kajabi wordt onder andere gebruikt voor het aanbieden van online cursussen, coaching programma’s, podcasts, lidmaatschappen en meer. Daarnaast kun je er eenvoudig een verkooppagina mee creëren.

Hoe kan ik met Kajabi iDEAL, Bancontact en Recurring Payments betalingen ontvangen?

1

Registreer je PayPro merchant account

PayPro is het ideale alles-in-1 systeem voor het verwerken van betalingen via betaalpagina’s, abonnementen beheer en affiliate marketing. Via PayPro kun je klanten meer dan 12 betaalmethoden aanbieden waaronder de razend populaire methodes zoals iDEAL, Bancontact en SEPA incasso.

PayPro account aanmaken
2

Maak een betaalpagina aan voor je (kennis)product of cursus

Maak in je PayPro account de mooiste betaalpagina’s voor jouw (kennis)product of cursus. Hieronder vind je een voorbeeld:

recurring payments checkout

3

Maak een account aan op Zapier.com

Zapier is een tool voor het automatiseren van processen tussen verschillende softwaretoepassingen. Met Zapier kun je verbinding maken met meer dan 4.000 apps en software toepassingen, waaronder Kajabi en PayPro. Dit betekent dat je Zapier kunt gebruiken om je gegevens gemakkelijk te delen en acties kan automatiseren zonder dat je zelf code hoeft te schrijven.

Maak een Zapier account aan
4

Koppel de PayPro betaalpagina aan Kajabi op Zapier.com

Nadat je een account hebt aangemaakt op Zapier.com kun je PayPro aan Kajabi koppelen. Dit doe je door een nieuwe ‘zap’ aan te maken. Vervolgens selecteer je als eerste app ‘PayPro’. Die koppel je vervolgens aan je tweede app, ‘Kajabi’.

De trigger in PayPro is ‘New Sale’. Vervolgens kun je de betaalpagina van het product kiezen. De action in Kajabi is ‘Grant access to an offer in Kajabi’. Hier selecteer je het product of de cursus waar klanten toegang tot mogen krijgen in Kajabi.

5

Klaar!

Zodra een klant een cursus of kennisproduct van je koopt, worden de gegevens doorgestuurd naar Kajabi, waardoor de klant automatisch wordt toegevoegd aan jouw Kajabi cursus en bij de bijhorende content kan. Dit bespaart je tijd en moeite bij het beheren van online cursussen en zorgt ervoor dat klanten naadloos kunnen betalen en direct toegang krijgen tot je cursusmateriaal.

De kracht van een koppeling tussen Kajabi en PayPro

  • Betalingsverwerking: PayPro zorgt ervoor dat je als Kajabi gebruiker toch kunt beschikken over de meest populaire Nederlandse betaalmethodes zoals iDEAL, Bancontact en SEPA incasso. Betaalmethoden die standaard niet door Kajabi ondersteund worden.
  • Bied abonnementen aan. Bied je klanten abonnementen aan om wederkerende omzet op te bouwen. Met PayPro kun je betaalpagina’s voor abonnementsbetalingen aanmaken, waarmee je automatisch periodieke betalingen kunt innen voor de cursussen of lidmaatschappen die je op Kajabi aanbiedt.
  • Geautomatiseerde facturering: Door Kajabi te koppelen aan PayPro kun je geautomatiseerd de facturen voor je klanten genereren en versturen.
  • Van betaling tot aan gebruikers account: door PayPro en Kajabi via Zapier te koppelen, wordt er automatisch een account aangemaakt voor klanten die afrekenen via de betaalpagina van PayPro. Alles van begin tot eind geautomatiseerd.
  • Eenvoudige integratie: De integratie tussen PayPro en Kajabi is op zapier.com eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Onze support afdeling staat voor je klaar om te helpen indien dat nodig is.

Wat kost het om Kajabi aan PayPro to koppelen?

Een voor conversie geoptimaliseerde betaalpagina van PayPro kost €20,- per maand. Deze pagina is volledig aanpasbaar aan je persoonlijke stijl. Er gelden geen limieten. Je kunt een onbeperkt aantal betaalpagina’s aanmaken en transacties ontvangen. De transacties die je op je PayPro account ontvangt met de verkopen van je product en/of cursus kun je op ieder moment opnemen en naar je bankrekening laten overmaken.

De koppeling via Zapier is kosteloos zolang je niet meer dan 100 nieuwe klanten per maand via de koppeling laat lopen. Verkoop jij meer dan 100 producten of cursussen per maand? Dan kun je jouw Zapier account upgraden naar het aantal transacties per maand dat je nodig hebt. Hiervoor vraagt Zapier een kleine vergoeding. Voor €19 per maand kun je 750 transacties laten koppelen. Hogere transactieaantallen zijn ook mogelijk tegen een meerprijs.

Extra voordeel: meer omzet met affiliate marketing

Door jouw klanten de mogelijkheid te bieden om met iDEAL, Bancontact of SEPA incasso te betalen, zet je een belangrijke stap richting meer omzet en hogere conversie. Door gebruik te maken van PayPro kun je jouw omzet echter ook nog op een andere manier stimuleren.

Ben je op zoek naar meer mogelijkheden om je product te verkopen? De affiliates in ons netwerk zorgen daar graag voor. Zij sturen bezoekers naar jouw website/webshop. Wanneer één van die doorgestuurde bezoekers jouw product(en) koopt krijgt de affiliate een door jouw bepaalde vergoeding.

Affiliate Marketing is wellicht het mooiste marketing kanaal waarin je als verkopende partij alleen betaalt voor meetbare resultaten. Ideaal om extra merkbekendheid, bezoekers en sales te realiseren.

Koppel jouw Kajabi omgeving vandaag nog aan PayPro en ontvang iDEAL, Bancontact en SEPA Incasso betalingen in een handomdraai!

Laat je bedrijf groeien. Ontdek al onze functionaliteiten geheel kosteloos gedurende 30 dagen.