Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Ontdek hoe je de juiste zoekwoorden vindt om meer bezoekers uit Google te halen

Wil jij beter worden in affiliate marketing en écht financieel vrij en onafhankelijk worden? Ontdek hieronder hoe:

Van €0 naar €100 per dag

Wat zou het voor jou betekenen als je van €0 naar €100 per dag aan affiliatie inkomsten zou kunnen gaan? Zou het je leven veranderen? De vrijheid en flexibiliteit geven die je zoekt? Je in staat stellen om anderen te kunnen helpen? Je dromen laten uitkomen?

Wat je doel ook is, €10, €100 of meer dan €1.000 per dag aan affiliate inkomsten, wij zijn er om je te helpen. In onze cursus het PayPro Affiliate Systeem ontdek je hoe je als affiliate succesvol kunt worden.

Het Affiliate Systeem is ontwikkeld op basis van meer dan 15 jaar aan ervaring met affiliate marketing. Gedurende deze 15 jaar hebben wij (PayPro) ook ruime expertise opgebouwd vanuit de rol als affiliate. In meerdere case studies hebben wij meer dan 1.000 affiliate commissies gegeneerd. Deze kennis hebben wij gecombineerd met de kennis van één van de meest succesvolle affiliates allertijden van PayPro. Van deze opgedane kennis willen wij jou laten profiteren!

In deze affiliate marketing cursus stellen wij de kennis beschikbaar die je nodig hebt om succesvol te worden met de affiliate campagnes die je bij PayPro vindt.

PayPro’s affiliate cursus

Bouw binnen 7 dagen een Succesvol Affiliate Business

Ben jij de volgende affiliate die van €0 naar €100 per dag gaat met behulp van affiliate systeem van PayPro? Wij leren je hoe je in 7 dagen een affiliate business op kunt bouwen waarmee succes voor het grijpen ligt!

Team PayPro – Affiliate Marketing Experts

De inhoud

Wil je succesvol zijn?
Dit maakt het mogelijk:

 • 7 daags-stappenplan om je eigen succesvolle affiliate business te starten
 • De laatste inzichten, strategieën & tricks die op dit moment werken
 • Kant-en-klare templates en tools om zo snel mogelijk te starten

Dit zeggen onze succesvolle affiliates

Super platform voor affiliates!

Toen ik begon met affiliate marketing heb ik als eerste gekozen voor Paypro. Dit platform is super gebruiksvriendelijk en de klantenserivce helpt je uitstekend. Daarnaast staan er ook voor vrijwel iedere niche goede producten op om te promoten, waarbij de comissies ook nog eens erg aantrekkelijk zijn. Kortom is dit…

Robin van Wissem

Top affiliate
5 /5

Al jaren succes met PayPro

Zelf erg tevreden over paypro, betalen altijd netjes op tijd en hier werk ik met ze samen als affiliatenetwerk. Per mail reageren ze altijd snel en hoop nog lang geld te mogen verdienen via paypro.

Marc Van Den Brink

Top affiliate
5 /5

PayPro: het beste Affiliate Marketing System

Ik werk al jaren met plezier en succes met PayPro. Het Team is zeer vakkundig en behulpzaam. Zowel voor merchants die producten en diensten aanbieden als voor affiliates is het eenvoudig om affiliate programs op te zetten en af te nemen. Jan Robert Schutte…

Jan Robert Schutte

5 /5

Snelle uitbetalingen

Werkt prima, erg gemakkelijk in gebruik. Uitbetalen is zo gefixt.

Wouter van der Linden

Affiliate
4.5 /5

Top service

Super goed platform voor affiliate marketing. je hebt keuze uit veel verschillende cursussen. maar het grootste pluspunt vind ik de klantenservice!…

Jesper Daan Ploegsma

Affiliate
4 /5

Waarom 98% van de beginnende Affiliates faalt

Leven van affiliate verdiensten op het internet, voor een select groepje gelukkigen zo vanzelfsprekend, maar voor het grootste gedeelte van de mensen o zo ongrijpbaar.

De reden: zonder de juiste begeleiding en kennis is het een erg lange weg die je moet afleggen voordat je meer dan €2.500 winst per maand weet te behalen.

Slechts een enkele affiliate weet zonder de juiste kennis en begeleiding het punt te bereiken waarop alles op zijn plaats valt en je maandelijks meer dan €2.500 aan affiliate commissies verdient.

We hebben een bewezen en systematische aanpak voor je klaar staan

Jij hoeft het wiel niet zelf uit te vinden en de weg naar succes niet alleen af te leggen. Maak gebruik van onze kennis en ervaring die wij in de afgelopen 10 jaren hebben opgedaan en geef jezelf een haast oneerlijke voordeel ten opzicht van andere affiliates die niet over deze kennis beschikken.

Sinds 2013 werken de affiliate managers van PayPro dagelijks aan de verbreding van hun affiliate marketing kennis en experimenteren zij er op los om te achterhalen wat wel, en wat niet werkt.

Benieuwd naar onze resultaten? Zie hieronder een overzicht van onze eerste gedocumenteerde case study die wij bijna 10 jaar geleden zijn begonnen.

In de tussentijd hebben wij niet stilgestaan. Met gefundeerde kennis over SEO, Native Ads, Social Media marketing en conversie optimalisatie staan onze affiliate managers menig affiliate en merchant bij om exponentiele omzetstijging te realiseren.

In het PayPro Affiliate Systeem zijn de meest effectieve strategieën en technieken samengevoegd. Niks wordt achtergehouden, alles wordt onthuld.

PayPro Affiliate Systeem

Van €0 naar €100 per dag. Een complete stap-voor-stap cursus om succesvol te worden met affiliate marketing.

Kennis

Ontdek hoe je stap-voor-stap als affiliate je eerste commissie verdient en vanaf dat punt toewerkt naar een zeer winstgevende affiliate business.

Coaching

Jouw succes is onze nummer één prioriteit! Of je nu vastloopt of onze expertise wilt inschakelen om je verdiensten op te schalen, wij staan voor je klaar!

Updates

Het PayPro Affiliate Systeem wordt doorlopend aangevuld met de nieuwste strategieën, technieken, inzichten en case studies.

Geen zorgen, het is altijd opzegbaar

Wat je gaat ontdekken in het PayPro Affiliate Systeem:

Als affiliate zijn er talloze manieren om affiliate commissies te verdienen. In al die eindeloze mogelijkheden schuilt echter ook een grote valkuil.

Als je het verkeerd aanpakt, daalt de kans op succes enorm. PayPro weet als geen ander welke methoden het meeste opleveren en de beste groeipotentie bieden. Deze kennis delen wij met jou.

Hieronder krijg je een voorproefje van wat je gaat ontdekken.

Een succesvolle website bouwen en in de top 3 van Google scoren

De meeste succesvolle affiliates bouwen vaak hun eigen niche website en zorgen ervoor dat ze hoog in Google scoren. Deze methode werkt als je het goed aanpakt heel goed en is een ideale manier om passief inkomen op te bouwen.

Ontdek hoe je:

 • In de top 3 van Google scoort
 • de meest waardevolle zoekwoorden vindt
 • maximaal rendement uit iedere bezoeker haalt

Vanaf dag 1 affiliate commissies verdienen met Social Media

Op juiste wijze een eigen website bouwen is een beproefde en krachtige methode om een constante bron aan affiliate commissies op te bouwen.

Helaas is het geen methode die je doorgaans op de zeer korte termijn geld oplevert.

Via Social Media kan dat echter wel. Extra krachtig indien je het combineert met het opbouwen van een eigen niche website.

Ontdek hoe je:

 • Organisch verkeer via Social Media omzet in affiliate commissies
 • Betaalde advertenties op platformen zoals Instragram, TikTok en Facebook opzet
 • Welke affiliate producten goed werken op Social Media

Succesvolle Affiliate websites onder de loep

Het internet staat vol met talloze affiliate marketing cursussen waar je soms tot €5.000 voor mag betalen. Er is echter nauwelijks een cursus te vinden waar je voorbeelden krijgt van succesvolle affiliate website en de inzichten waarom die websites zo succesvol zijn geworden.

Ontdek:

 • Zeer succesvolle affiliate websites in de belangrijkste niches die je kunt promoten
 • Met welke content succesvolle affiliates het meeste geld verdienen
 • Hoe je zelf kunt achterhalen welke affiliate sites succesvol zijn

50K Passief Inkomen Club

In het Affiliate Systeem leer je alles wat je moet weten om naar 50K per jaar te kunnen gaan. Op het moment dat je op 50K per jaar zit, mag jij vol trots zeggen dat je financieel onafhankelijk bent en verwelkomen wij je tot de 50K Club van PayPro.

Wat krijg je als je de 50k behaald hebt?

 • Een stappenplan om door te groeien naar 100k per jaar
 • Een 1 op 1 gesprek met een top coach
 • Een champagneglas om je eerste succes te vieren
 • Mastermind

Je kan het altijd zonder problemen opzeggen

Affiliate marketing PayPro 50k club

Waarom het PayPro Affiliate Systeem anders is dan alle andere affiliate cursussen

In tegenstelling tot 99,95% van de belanghebbenden van seminars, webinars, cursussen en ebooks over hoe je als affiliate geld verdient op het internet, hoeft PayPro geen winst te maken op de verkoop van het PayPro Affiliate Systeem.

Voor PayPro zit de winst namelijk niet primair in de verkoop van het PayPro Affiliate Systeem, maar in het succes dat jij aan de hand van die methode gaat behalen!

Iedere keer dat een affiliate namelijk een bezoeker doorstuurt die een product koopt, krijgt PayPro als affiliate netwerk een vergoeding van de eigenaar (merchant) van het product. Jou kost dit overigens helemaal niks.

Dit is de reden dat wij je de mogelijkheid geven om lid te worden van het Affiliate Systeem tegen een zeer kleine investering, terwijl de inhoud van de cursus zeker niet onder doet voor cursussen die voor meer dan €500 worden verkocht.

Het is dus, naast dat wij het je uiteraard van harte gunnen, in ons uiterste belang om je zoveel mogelijk succes als affiliate te laten boeken.

Een veel betere garantie op een methode die je succes moet gaan opleveren, kun je simpelweg niet krijgen!

Start vandaag jouw affiliate carrière

Wat zou het voor jou betekenen als je van €0 naar €100 per dag aan affiliatie inkomsten zou kunnen gaan? Wij leren jou binnen 7 dagen hét succesvolle affiliate systeem

 • Begin met succesvolle affiliate campagnes
 • Bouw een geweldige conversiegerichte website
 • Start jouw social media kanalen met duizenden volgers
 • Verdien vele commissie’s

Krijg direct toegang tot het vernieuwde Affiliate Systeem

Ben je er klaar voor om vandaag nog je eerste affiliate commissie te verdienen?

Maandabonnement

Direct toegang tot het Affiliate Systeem, de affiliate cursus die je helpt om van €0 naar €100 per dag te gaan.

€15 per maand Direct toegang
 • Stap-voor-stap videobegeleiding
 • Beproefde strategieën van de meest succesvolle affiliates
 • Blijf altijd een stap voor met nieuwe content op basis van de nieuwste succesmethoden

Jaarabonnement

Direct toegang tot het Affiliate Systeem, de affiliate cursus die je helpt om van €0 naar €100 per dag te gaan.

€69 per jaar Direct toegang
 • Stap-voor-stap videobegeleiding
 • Beproefde strategieën van de meest succesvolle affiliates
 • Blijf altijd een stap voor met nieuwe content op basis van de nieuwste succesmethoden
 • 40% korting ten opzichte van het maandabonnement

Lifetime Membership

Lifetime toegang tot het Affiliate Systeem, de affiliate cursus die je helpt om van €0 naar €100 per dag te gaan.

€99 eenmalig Direct toegang
 • Stap-voor-stap videobegeleiding
 • Beproefde strategieën van de meest succesvolle affiliates
 • Blijf altijd een stap voor met nieuwe content op basis van de nieuwste succesmethoden
 • Lifetime membership. Eenmalige betaling voor levenslang toegang.

Veelgestelde vragen

Het mooie van affiliate marketing is dat je geen geld hoeft te lenen om succesvol te worden. Je kunt zonder investering als affiliate starten. Promoten via social media kan bijvoorbeeld gratis. Wil je liever een website bouwen? In deze cursus leren wij je hoe je met minder dan €19 een eigen website kunt bouwen.

In de cursus leggen wij jou stap voor stap uit hoe je een mooie website kan maken voor relatief weinig geld. We nemen je mee in het hele proces. Daarnaast leer je hoe je goede teksten en blogs schrijft zodat je hoog in Google komt voor veel bezoekers.

Ja zeker, via social media kan je veel volgers genereren die je vervolgens aanstuurt op het kopen van een product. Het is ook mogelijk om betaalde advertenties te maken en zo commissie’s binnen te halen. De keuze is reuze!

Het PayPro Affiliate Systeem biedt je een schat aan informatie om een succesvolle affiliate te worden. Zeker in combinatie met onze coaching en frequente updates. Mocht je om wat voor reden dan ook je lidmaatschap toch willen opzeggen, stuur dan een email naar support@paypro.nl. Dan zetten wij je lidmaatschap direct stop.

Contacteer ons gerust als je nog met onbeantwoorde vragen zit.
Telefoon: (+31) (0) 85 – 40 117 86

Wij staan voor je klaar!