Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Notificaties voor je klanten

Notificaties voor je klanten

Personaliseer de automatische e-mails die PayPro namens jou naar je klanten stuurt. De inhoud is helemaal naar jouw wens aan te passen, bijvoorbeeld met je eigen logo en je eigen tekst.

  • Wijzig alle automatische e-mails
  • Helemaal in jouw stijl
  • Per product, per reden
€ 10,- per maand
Nu activeren

Verander naar jouw wens

PayPro stuurt om verschillende redenen automatisch gegenereerde e-mails namens jou naar je klanten. Bijvoorbeeld als een verkoop gelukt is, stuurt PayPro een aankoopbewijs met een link naar het consumentenscherm. Zodra je deze module activeert, kan je de inhoud van alle automatische e-mails wijzigen.

Makkelijk aan te passen

De module Notificaties voor je klanten zorgt er dus voor dat jij de inhoud kan aanpassen van de e-mails die PayPro namens jou naar je klanten stuurt. Dus de automatische e-mails van PayPro kunnen helemaal in jouw eigen woorden zijn, en met je eigen logo en aftiteling. Je kan elke e-mail per product en per reden apart wijzigen.

Gun jezelf de tijd en focus je volledig op je bedrijf

Verhoog je omzet met de betaalpagina en affiliate marketing en laat je betalingen automatisch uitvoeren en verwerken. Zo minimaliseer je financiële administratie zodat jij je volledig kunt focussen op de groei van jouw bedrijf.