Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Membership Plugins

We begrijpen dat je ook andere programma’s gebruikt om je product online te verkopen. Om het je nog makkelijker te maken, hebben we deze tools als plugin bij PayPro.

Jouw omgeving gekoppeld aan PayPro

Bied je online cursussen of trainingen aan via een omgeving die alleen leden kunnen bekijken? Dan zijn onderstaande plugins zeer geschikt voor jou. Eenvoudig te gebruiken met PayPro.

Wishlist Member

€ 10,- Eenmalig
€ 5,- Maandelijks

OptimizePress

€ 10,- Eenmalig
€ 5,- Maandelijks

Kajabi

€ 10,- Eenmalig
€ 5,- Maandelijks

Membership plugins

Deze plugins zorgen voor een aparte, online omgeving. Hierop kan jij je product aanbieden aan alleen mensen met toegang. Zodra iemand het product op jouw website koopt, stuurt PayPro automatisch een e-mail waarin de inloggegevens voor jouw omgeving staan.

Werkt perfect samen

De automatische koppeling tussen de membership plugin en het systeem van PayPro zorgt ervoor dat het perfect samenwerkt. Jouw klant krijgt na de betaling direct een e-mail met de inloggegevens. Zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.

Geef je onderneming een boost

Verhoog je conversie door je producten te verkopen via een professionele betaalpagina. Automatiseer je (facturatie en debiteuren) administratie en laat het affiliate netwerk je omzet verhogen zonder omkijken naar de (uit)betalingen.