Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

AfterPay

Geef je klant de kans om achteraf te betalen via AfterPay. Het risico wordt volledig weggenomen vanwege een betaalgarantie. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de financiële afhandeling.

Eerst zien, dan betalen

De mogelijkheid om AfterPay te selecteren als betaalmethode werkt conversieverhogend. Als een consument jouw product met AfterPay wil betalen, vindt er een identificatie plaats. Na de identificatie van de consument verstuur jij het product. De consument betaalt pas nadat de bestelling is ontvangen.

Geen betalingsrisico

AfterPay neemt de gehele facturatie over en geeft jou als ondernemer een betaalgarantie. Je hoeft je dus niet druk te maken over de financiële afhandeling en het betalingsrisico. Het idee van achteraf betalen met AfterPay geeft de consument veel vertrouwen. Wel de lusten, niet de lasten!

Eigentijdse betaalmethode

Om betalingen via AfterPay te verrichten, maken wij een AfterPay account voor u aan. Dit omvat een aantal controles door AfterPay om na te gaan of de potentiële klanten aan de verplichtingen kan voldoen. Dan bent u klaar om te beginnen!

AfterPay

AfterPay

In Nederland de meest geaccepteerde betaalmethode voor betalingen achteraf.

€ 1,75
Vast
5,0 %
Variabel
  • Betaalgarantie
  • Populaire online betaalmethode
  • Achteraf betalen

De PayPro Guide voor al je vragen

Omdat AfterPay net wat fraudegevoeliger is dan andere betaalmethoden, werken we met een extra verificatieproces. Daarom zul je een intakeformulier moeten invullen die handmatig gecontroleerd wordt door één van onze medewerkers en AfterPay. Wil je hier meer informatie over? Bekijk dan onze service video in de PayPro Guide.

Bekijk de PayPro Guide

Ervaar ons tijdbesparende en omzetverhogende betaalproces

Laat je bedrijf groeien. Ontdek al onze functionaliteiten geheel kosteloos gedurende 30 dagen.