Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

iDEAL

Via PayPro zet je iDEAL snel en eenvoudig op je website. Met iDEAL geef je al je Nederlandse klanten een veilige en vertrouwde mogelijkheid om je product te betalen.

Herkenbaar betalen

iDEAL is de meest populaire Nederlandse betaalmethode en dat heeft een reden. Je klanten kunnen via iDEAL veilig en vertrouwd in hun eigen internetbankieren omgeving afrekenen. Het wordt namelijk ondersteund door alle Nederlandse banken.

Geen verrassingen

Wil je iDEAL via PayPro als betaalmethode gaan aanbieden op je webshop? Dan weet je bij PayPro direct waar je aan toe bent en wat je dat gaat kosten. Voor iDEAL rekenen we een tarief van €0,29 per transactie en verder geen variabele kosten.

Snel en makkelijk

De betalingen via iDEAL zijn gegarandeerd en worden binnen enkele seconden verwerkt. Ook ziet je klant de betaling direct op het afschrift. iDEAL zit met name door de snelheid en het gemak voor altijd in de harten van de Nederlandse consument.

Binnen 3 minuten

Denk je erover om direct te beginnen? Dat kan! Nadat je een PayPro account hebt aangemaakt, kun je direct tot €250 aan betalingen via iDEAL ontvangen. Zo kun je binnen 3 minuten iDEAL in je webshop integreren.

iDEAL

iDEAL

De meest gebruikte betaalmethode van Nederland.

€ 0,29
Vast
0,0 %
Variabel
  • Nr. 1 betaalmethode in Nederland
  • Laag vast tarief
  • Snel online

Gun jezelf de tijd en focus je volledig op je bedrijf

Wil jij ook een betaaldienstverlener waar anti-fraude de allerhoogste prioriteit heeft?