Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Klarna

Kies voor Klarna als online betaalmethode als je klanten wilt bereiken in 13 Europese landen. De betalingen via Klarna zijn gegarandeerd veilig en worden direct verwerkt in jouw PayPro-saldo.

Met eigen bankgegevens

Als jouw klant voor Klarna kiest, heeft hij gewoon zijn eigen gegevens van internetbankieren nodig. Bovendien geven de banken ook de bevestiging van de veiligheidsgarantie. Omdat de meeste consumentenbanken met Klarna werken, verwerkt Klarna de betaling in verschillende landen met verschillende valuta’s.

In veel Europese landen

Klarna is het vroegere SOFORT, en staat ook wel bekend als de iDEAL van Duitsland omdat het daar een van de meest gebruikte betaalmethoden is. Het is een van origine Duitse betaalmethode, maar nu is Klarna succesvol in 13 landen door heel Europa. In deze landen, waaronder Spanje, Italië, Zwitserland en Groot-Brittannië, is Klarna ook erg populair bij online consumenten.”

Veilig, realtime betalingsproces

Het is een snelle, eenvoudige en directe online betaalmethode. Klarna heeft een realtime betalingsproces en daarom wordt de betaling direct verwerkt in jouw PayPro-saldo. Klarna is op meerdere vlakken gecertificeerd door TÜV Saarland. Dat is de de Duitse-controle instantie voor veiligheid en daarmee garandeert Klarna veilige online betalingen voor jouw klanten.

Klarna

Klarna

In veel Europese landen de populairste betaalmethode.

€ 0,35
Vast
1 %
Variabel
  • Gegevens van internetbankieren
  • 13 Europese landen
  • TÜV Saarland gecertificeerd

Ervaar ons tijdbesparende en omzetverhogende betaalproces

Laat je bedrijf groeien. Ontdek al onze functionaliteiten geheel kosteloos gedurende 30 dagen.