Recurring payments

Via PayPro kun je eenvoudig betalingen bij klanten incasseren via SEPA incasso. Een maandelijks abonnement, of een product dat gespreid wordt betaald. Bijna alles is mogelijk.

 • Debiteurenbeheer

  Soms storneert je klant een incasso. Daarom biedt PayPro debiteurenbeheer. Dan sturen we verschillende e-mails zodat je klant de betaling alsnog kan doen.

 • Incasso's overnemen

  Om een abonnement via PayPro te incasseren hoeft je klant niet perse de eerste betaling online te doen. Een lopend abonnement nemen we graag over.

 • Anti-fraude maatregelen

  Bij PayPro doen we alles om fraude te voorkomen. We controleren wat er gebeurt, altijd. Bovendien houden we verdachte IP-adressen en IBAN’s bij.

 • Termijnen aanpassen

  Heb je een andere afspraak met je klant gemaakt? De termijnbedragen zijn per klant aanpasbaar. Ook kan de herhaaltermijn verschillen van de eerste termijn.

Periodieke incasso’s

Bied jij een abonnement aan? Laat dan de betalingen via PayPro incasseren met SEPA incasso. Overzichtelijk, simpel en snel. Zo kun je elke periode weer genieten van terugkerende inkomsten.

 • Betaald
  Allround Crossfit abonnement
  € 55 Kris de Jong
 • Betaald
  Allround Crossfit abonnement
  € 55 Kris de Jong
 • Betaald
  Allround Crossfit abonnement
  € 55 Kris de Jong
 • Betaald
  Allround Crossfit abonnement
  € 55 Kris de Jong
 • Betaald
  Allround Crossfit abonnement
  € 55 Kris de Jong
 • Betaald
  Allround Crossfit abonnement
  € 55 Kris de Jong

Geslaagde SEPA incasso’s: simpel en snel

We hebben ons SEPA incassoproces via een factuur voor je in een aantal stappen gezet. Een factuur is één van de vier mogelijkheden om incasso’s via PayPro te verwerken. Het geeft je een idee hoe makkelijk jouw SEPA incasso’s bij PayPro kunnen gaan.

 1. Eerste betaling

  Nadat de eerste termijn online via iDEAL, BanContact of PayPal is betaald, sturen we namens jou automatisch een e-mail. Je klant wordt bedankt voor de bestelling. Als je wilt, zit bij deze e-mail ook het SEPA machtigingsformulier.

 2. Terugsturen SEPA machtigingsformulier - Optioneel

  Door het SEPA machtigingsformulier te ondertekenen en terug te sturen, gaat jouw klant akkoord met de toekomstige te incasseren termijnen.

 3. Vooraankondiging - Optioneel

  Zodra wij de SEPA incasso aanleveren bij de bank, sturen we namens jou een vooraankondiging naar je klant zodat hij op de hoogte is van de incasso.

 4. Daadwerkelijke incasso

  Op de afgesproken datum incasseren we het bedrag, dat binnen 2 werkdagen bijgeschreven wordt op jouw PayPro account.

 5. Debiteurenbeheer - Optioneel

  We gaan er niet vanuit, maar het is mogelijk dat je klant storneert. Daarvoor heeft PayPro een praktische module: debiteurenbeheer. Wij gaan achter je geld aan en sturen je klant herinneringen met een betaalverzoek.

 6. Geld uitbetalen

  Als de geslaagde incasso’s op jouw PayPro account zichtbaar zijn, kun je je geld opnemen. Je stelt dan een bedrag in dat je wilt uitbetalen naar je zakelijke rekening.

PayPro Guide

Kom je er niet uit met het instellen? Dan hebben we een handige pagina op de PayPro Guide. Hier vind je alle artikelen over Recurring & SEPA incasso, inclusief een aantal service video’s.

In de praktijk

Jeroen heeft een sportschool in Groningen. Om zijn abonnementen gemakkelijk te verwerken, heeft hij gekozen om deze via PayPro te laten incasseren. De 500 maandelijkse SEPA incasso’s kosten € 0,25 per transactie. Daarnaast gebruikt Jeroen de modules Betaalpagina en Abonnementen & Gespreid betalen.

De extra modules zijn vereist omdat Jeroen geen gebruik maakt van de PayPro API.

Prijs per transactie
€ 0,25
Transacties
500
Module
Betaalpagina
€ 15,- per maand
€ 25,- per maand
Totaal
€ 165,- per maand

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Weet jij al hoeveel SEPA incasso's je per maand via PayPro wilt verwerken? Als je het aantal transacties opgeeft, zie je direct wat je betaald.

1000 transacties voor € 250,– per maand