Word een succesvol affiliate

Promoot producten van anderen & verdien passief duizenden euro’s

Ben jij goed in marketing? Heb je een groot bereik? Of wil je volledig financieel vrij worden en een extra passief inkomen verdienen? Start dan nu met promoten en verdien commissies als klanten kopen.

Voordelen affiliate marketing

Makkelijkste manier om online geld te verdienen

Je hebt niks nodig behalve een computer met internet, marketing skills en een hoop potentiele klanten. Je kan zelfs een succesvolle affiliate zijn zonder website.

 • Geen personeel
 • Geen grote investeringen
 • Geen diploma vereist
 • Locatie onafhankelijk

High ticket producten

Promoot producten met een hoge vergoeding

Target de ideale klant en promoot op een unieke en ludieke manier. Zorg dat je in contact komt met de doelgroep en zet men om in een betalende klant.

 • Bouw een eigen webinar waarin je deze producten promoot
 • Schrijf je eigen salesscript en mail of bel je doelgroep

Wederkerende commissies

Verdien maandelijks of jaarlijkse commissies

Zorg voor een steady inkomsten flow door abonnementen te promoten. Van kleine maandelijkse abonnementen tot jaarlijkse met honderden euro’s per commissie.

 • Financieel zekerheid
 • Hogere conversie dan high ticket producten

Gekoppelde upsells

Verdien aan gekoppelde upsells

Ondernemers als Beleggen.com hebben vaak meerdere producten, van low ticket tot high ticket. Door indirecte commissies kan jij ook commissie verdienen over duurdere producten als je eerst goedkopere producten promoot.

 • Meer commissie uit 1 transactie
 • Hoge kans op conversie

Indirecte commissies

Verdien aan latere verkopen

Als een klant een low ticket product heeft gekocht, kan het even duren tot men een duurder product verkoopt. Bij PayPro kan je tot een jaar na de initiele verkoop nog commissie ontvangen over een ander product.

 • Tot 365 dagen commissie ontvangen
 • Verdien commissie over verkoop van andere producten

Investeer in jezelf, word affiliate en verdien vele commissies

Haal meer uit je affiliate carriere zoals deze affiliates:

Al jaren succes met PayPro

Zelf erg tevreden over paypro, betalen altijd netjes op tijd en hier werk ik met ze samen als affiliatenetwerk. Per mail reageren ze altijd snel en hoop nog lang geld te mogen verdienen via paypro.

Marc Van Den Brink

Top affiliate
5 /5

PayPro: het beste Affiliate Marketing System

Ik werk al jaren met plezier en succes met PayPro. Het Team is zeer vakkundig en behulpzaam. Zowel voor merchants die producten en diensten aanbieden als voor affiliates is het eenvoudig om affiliate programs op te zetten en af te nemen. Jan Robert Schutte…

Jan Robert Schutte

5 /5

Super platform voor affiliates!

Toen ik begon met affiliate marketing heb ik als eerste gekozen voor Paypro. Dit platform is super gebruiksvriendelijk en de klantenserivce helpt je uitstekend. Daarnaast staan er ook voor vrijwel iedere niche goede producten op om te promoten, waarbij de comissies ook nog eens erg aantrekkelijk zijn. Kortom is dit…

Robin van Wissem

Top affiliate
5 /5

Snelle uitbetalingen

Werkt prima, erg gemakkelijk in gebruik. Uitbetalen is zo gefixt.

Wouter van der Linden

Affiliate
4.5 /5

Top service

Super goed platform voor affiliate marketing. je hebt keuze uit veel verschillende cursussen. maar het grootste pluspunt vind ik de klantenservice!…

Jesper Daan Ploegsma

Affiliate
4 /5

Investeer in jezelf, word affiliate en verdien vele commissies

Verdien vandaag nog je eerste commissie als Affiliate!

Zo ga je aan de slag als affiliate:

1

Registreren (€7,50)

Registreer je als affiliate bij PayPro. Vanwege ongekend succes, vraagt PayPro affiliates een eenmalige registratiefee van €7,50. Op die manier kunnen wij de ondersteuning blijven bieden die affiliates van ons gewend zijn. Via de onderstaande knop word je naar een betaalpagina geleid. Zodra je de €7,50 hebt voldaan, kun je een affiliate account registreren en aan de slag om je eerste commissies te verdienen.

2

Kies je Affiliate Campagnes

Kies de affiliate campagnes uit het campagneoverzicht die jij wilt promoten.

3

Affiliate cursus

Optioneel

Maak gebruik van de meest succesvolle affiliate strategieën. Aan de hand van onze cursus leer je van A t/m Z hoe je succes behaalt met affiliate marketing via PayPro.

4

Promoten

Promoot de affiliate campagne via jouw eigen kanalen. Je mag TikTok, Instagram, blogs, websites en meer gebruiken.

5

Verdien commissies

Zodra een door jou doorgestuurde bezoeker een product koopt, ontvang je de vastgestelde commissie. Je kunt je verdiende commissie(s) op ieder moment opnemen.

Je kunt aan de slag als affiliate zodra je de registratiefee van €7,50 hebt voldaan. Na de betaling word je direct doorgestuurd naar de registratie pagina. Na registratie kun je direct beginnen met het promoten van affiliate campagnes tegen een commissie.

Als jij als affiliate hebt bijgedragen aan het realiseren van een verkoop, wordt jouw commissie in principe direct uitbetaald op jouw PayPro-saldo. Mocht de commissie toch enkele dagen worden aangehouden dan staat dat expliciet vermeld de betreffende affiliate campagne.

Verdien je vandaag nog eerste commissie

Ga aan de slag als affiliate. Via de onderstaande knop kun je de registratiefee van €7,50 voldoen. Daarna kun je direct je eigen PayPro affiliate account aanmaken en je affiliate carrière starten.