Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

PayPro Partner Program

Geld verdienen met het Partnerprogramma van PayPro is gemakkelijk. Als partner van PayPro verdien je hoge commissies wanneer je nieuwe verkopers aanbrengt die online betalingen willen accepteren.

How the partner program works

Promoot PayPro, sluit nieuwe partijen aan en wordt beloond met een hoge commissie. Het Partnerprogramma van PayPro is gemakkelijk en werkt volgens het affiliate marketing model. Het werkt simpel: stuur je naam en website naar support@paypro.nl en vertel hoe jij van plan bent om PayPro te promoten. Binnen 2 werkdagen komen wij bij je terug. Vervolgens kun je met jouw unieke link PayPro promoten als betaaldienstverlener en affiliate marketing netwerk en verdien je 10% over alle klanten die je aanbrengt. Voor altijd!

1

Registreer bij PayPro

Maak een account aan en stuur een mail naar support@paypro.nl met het verzoek om deel te nemen aan het partnerprogramma.

2

Stuur potentiele klanten naar PayPro

Aan de hand van jouw unieke promotielink kun je ondernemers die producten en of diensten online willen verkopen naar PayPro sturen. Plaats de unieke promotielink op je website, in een email campagne of netwerk offline en stuur je relaties de promotielink later toe.

3

Ontvang 10% over de afgenomen modules en de transactiekosten

Je ontvangt 10% van de modules die wij de door jou aangebrachte klanten in rekening brengen. Ook over de transactiekosten van deze klanten, minus de inkoopprijs, ontvang jij 10%.

4

Directe uitbetaling commissie

Via ons eigen betaalsysteem kunnen wij je verdiende commissie direct uitbetalen!

De PayPro Guide voor al je vragen

Het Partnerprogramma team is op werkdagen altijd bereikbaar en beantwoord al je vragen. Kun je niet wachten om meer te weten te komen over het partnerprogramma? Bekijk dan alvast de veelgestelde vragen in de guide!

Bekijk de PayPro Guide

Gun jezelf de tijd en focus je volledig op je bedrijf

Verhoog je omzet met de betaalpagina en affiliate marketing en laat je betalingen automatisch uitvoeren en verwerken. Zo minimaliseer je financiële administratie zodat jij je volledig kunt focussen op de groei van jouw bedrijf.