Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Probeer PayPro 30 dagen gratis

Profiteer van maximale korting!

Batches

Automatische incasso uitvoeren met SEPA batch bestanden. Ongelimiteerd.

€14,50 per maand Gratis proberen
€ 12,50 per maand Gratis proberen
 • Onbeperkt aantal incasso’s
 • SEPA Batches
 • BTW Boekhouding & Rapportage
 • Notificaties voor je klanten

Professional

Ontvang onbeperkte éénmalige en terugkerende betalingen via SEPA Batches, de betaalpagina en de abonnementen beheer omgeving.

€ 59 per maand Gratis proberen
€ 49 per maand Gratis proberen
 • Onbeperkt aantal transacties
 • Gespreid betalen
 • Abonnementen
 • Debiteurenbeheer
 • SEPA Batch Incasso’s
 • Betaalpagina
 • Kortingscodes
 • 1-Click-Upsell
 • OrderBump
 • Eigen domein gebruiken
 • BTW Boekhouding & Rapportage
 • Facturatie
 • Bankoverschrijvijng
 • Notificaties voor je klanten
 • Affiliate Marketing

Enterprise

Maatwerk nodig? Contacteer onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Welk pakket je ook kiest, je kunt PayPro geheel gratis en vrijblijvend gedurende 30 dagen uitproberen. Ook een jaarabonnement kun je binnen de proefperiode van 30 dagen annuleren.

PayPro biedt je niet alleen de makkelijkste betaalsoftware met krachtige functionaliteiten, maar is tegelijkertijd betaaldienstverlener met vergunning van De Nederlandsche Bank. Hierdoor onderscheidt PayPro zich van andere betaalsoftware. PayPro biedt immers innovatieve en veilige betalingsoplossingen aan, zonder de noodzaak om te koppelen met een externe betaaldienstverlener voor het daadwerkelijk verwerken van bijvoorbeeld een iDEAL transactie. Je ontvangen betalingen kun je direct vanuit PayPro beheren en uit laten keren naar je bankrekening. Wel zo gemakkelijk voor jou!

Als betaaldienstverlener brengt PayPro, net zoals andere betaaldienstverleners, een transactievergoeding per transactie in rekening. Het verwerken van bijvoorbeeld een iDEAL transactie gaat immers gepaard met kosten. Die rekenen wij, net zoals iedere andere betaaldienstverlener, aan je door. De abonnementsprijs van het Batches en Professional pakket wijzigt echter nooit, hoeveel transacties je ook laat verwerken. Onbeperkt is daar echt onbeperkt!

Voor het verwerken van SEPA-incasso brengt PayPro €0,25 per incasso in rekening. Het overzicht van de transactievergoedingen voor overige betaalmethodes kun je hier vinden:

Overzicht transactievergoeding

Het SEPA batch bestand exporteer je uit de software of tool waar je jouw klanten en hun openstaande facturen in beheert. Denk aan een boekhoudprogramma of ledenadministratie. Dit .xml bestand voldoet aan de SEPA normen en kun je rechtstreeks uploaden in je PayPro account. Wij zetten de incasso’s dan in gang. Beschik je niet over een .xml SEPA bestand en wil je een .csv bestand importeren? Dat kan zeker! Neem contact op met onze support afdeling (support@paypro.nl) nadat je een account hebt geopend. Dan helpen we je verder.

Nadat je een SEPA Batch hebt geëxporteerd uit de software of tool die je gebruikt, kun je het bestand uploaden vanuit je PayPro account. In het linker menu vind je de link naar de ‘SEPA batch importer’. Vervolgens hoef je alleen nog maar het batch bestand te uploaden. Binnen enkele dagen zijn de incasso’s bijgeschreven op je PayPro saldo. Dit saldo kan je laten overboeken naar je zakelijke rekening.

Je hebt bij PayPro, in tegenstelling tot bij de traditionele banken, geen incassocontract nodig om klanten te incasseren via SEPA batches. Het enige dat je nodig hebt is een goedgekeurd PayPro account. Binnen 1 werkdag beoordelen we jouw aanvraag voor een PayPro account.

De SEPA batches zijn gebaseerd op het Payment Initiation (PAIN) xml-bestandsformaat. Dit format is uniform binnen de Europese Unie. De SEPA batch die je uit jouw software of tool kunt exporteren zal hier dus ook aan voldoen. Beschik je niet over een .xml SEPA bestand? Wil je een .csv bestand importeren? Dat kan zeker! Neem contact op met onze support afdeling (support@paypro.nl) nadat je een account hebt geregistreerd. Dan helpen we je verder.

Neen, je kan een ongelimiteerd aantal incasso’s opnemen in één SEPA batch bestand.

PayPro controleert de incasso opdrachten en zorgt voor uitvoering van de incasso’s.

Ja, als jouw onderneming is gevestigd in de EU, IJsland, Lichtenstein, Noorwegen of Zwitserland kan je jouw klanten incasseren via PayPro.

Ja, onze support medewerkers helpen je graag persoonlijk met jouw vragen over de SEPA batch importer.

Affiliate Marketing is wellicht het mooiste marketing kanaal waarin je als verkopende partij alleen betaalt voor meetbare resultaten. Ideaal om extra merkbekendheid, bezoekers en sales te realiseren.

PayPro gaat echter verder dan 99% van alle affiliate marketing software en netwerken. PayPro biedt namelijk de mogelijkheid om affiliates na een verkoop of conversie direct, of na jouw goedkeuring, uit te betalen en de credit factuur per e-mail toe te sturen. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte geldstroom tussen jou en je affiliates. Je hoeft hier dus zelf helemaal niks voor te doen.

In plaats van zelf je affiliates periodiek uit te betalen, wikkelt PayPro de financiele en administratieve kant van de samenwerking met je affiliate af.

Behalve het administratieve gemak, stelt PayPro je ook in staat om meer succes uit je affiliate marketing kanaal te halen. Dankzij ons krachtig affiliate netwerk met meer dan 150.000 affiliates creëer je de perfecte uitgangspositie om succes te behalen met affiliate marketing.

Affiliate Marketing is mogelijk met het ‘Recurrable’ pakket. Voor het gebruik van het affiliate netwerk en het direct uitbetalen van je affiliates, brengt PayPro een marktconforme vergoeding per transactie in rekening.

Overzicht Affiliate Marketing vergoeding per transactie

Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op

Sinds 2006 vertrouwd door 10.000+ bedrijven

“Staan altijd klaar om je te helpen”

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn vernieuwend en staan altijd klaar om je te helpen. PayPro is heel eenvoudig om mee te werken en de betaalpagina´s kun je makkelijk en snel aanmaken en beheren.

Skin Revolution
5 /5

“PayPro denkt graag mee”

PayPro has been my go-to solution when it comes to online payments for many years now. It is the obvious choice for my company. The checkout pages always result in a smooth payment process.

Inspirators Marketing
4.5 /5

“Gemakkelijk en vertrouwd afrekenen”

“Met de betaalpagina van PayPro kunnen je klanten gemakkelijk en vertrouwd afrekenen. Plus je hebt gemakkelijk extra verkopen met een gepaste order bump!”

Harm van Wijk

Directeur Beleggen.com
4 /5