Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Probeer PayPro 30 dagen gratis

Profiteer van maximale korting!

Start-up

Ontvang tot 20 transacties per maand. Kies voor terugkerende en/of éénmalige betalingen. Genereer extra omzet met Affiliate Marketing.

€ 9 per maand Direct afnemen en betalen
€ 6 per maand Direct afnemen en betalen
 • tot 20 transacties per maand
 • Gespreid betalen
 • Abonnementen
 • Betaalpagina
 • BTW Boekhouding & Rapportage
 • Facturatie
 • Affiliate Marketing

Professional

Ontvang onbeperkte éénmalige en terugkerende betalingen. Genereer extra omzet met Affiliate Marketing en alle conversie verhogende functionaliteiten.

€ 59 per maand Gratis proberen
€ 49 per maand Gratis proberen
 • Onbeperkt aantal transacties
 • Gespreid betalen
 • Abonnementen
 • Debiteurenbeheer
 • SEPA Batch Incasso’s
 • Betaalpagina
 • Kortingscodes
 • 1-Click-Upsell
 • OrderBump
 • Eigen domein gebruiken
 • BTW Boekhouding & Rapportage
 • Facturatie
 • Bankoverschrijvijng
 • Notificaties voor je klanten
 • Affiliate Marketing

Enterprise

Maatwerk nodig? Contacteer onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Welk pakket je ook kiest, je kunt PayPro geheel gratis en vrijblijvend gedurende 30 dagen uitproberen. Ook een jaarabonnement kun je binnen de proefperiode van 30 dagen annuleren.

Nee. Wij begrijpen dat het voor jou van het grootste belang is dat je klanten altijd in staat zijn om je producten of diensten af te rekenen. De betalingen zullen daarom altijd door ons verwerkt worden. Indien je de 20 transacties per maand overschrijdt, upgraden wij je Start-up pakket automatisch naar het Professional pakket. Je kunt dan een onbeperkt aantal transacties per maand ontvangen en profiteert daarnaast van alle andere (conversie verhogende) functionaliteiten die het Professional pakket biedt.

PayPro biedt je niet alleen de makkelijkste betaalsoftware met krachtige functionaliteiten, maar is tegelijkertijd betaaldienstverlener met vergunning van De Nederlandsche Bank. Hierdoor onderscheidt PayPro zich van andere betaalsoftware. PayPro biedt immers innovatieve en veilige betalingsoplossingen aan, zonder de noodzaak om te koppelen met een externe betaaldienstverlener voor het daadwerkelijk verwerken van bijvoorbeeld een iDEAL transactie. Je ontvangen betalingen kun je direct vanuit PayPro beheren en uit laten keren naar je bankrekening. Wel zo gemakkelijk voor jou!

Als betaaldienstverlener brengt PayPro, net zoals andere betaaldienstverleners, een transactievergoeding per transactie in rekening. Het verwerken van bijvoorbeeld een iDEAL transactie gaat immers gepaard met kosten. Die rekenen wij, net zoals iedere andere betaaldienstverlener, aan je door. Je Professional abonnementsprijs wijzigt echter nooit, hoeveel transacties je ook laat verwerken. Onbeperkt is daar echt onbeperkt!

Het overzicht van de transactievergoedingen kun je hier vinden:

Overzicht transactievergoeding

Nee. PayPro biedt je niet alleen de makkelijkste betaalsoftware met krachtige functionaliteiten, maar is tegelijkertijd betaaldienstverlener met vergunning van De Nederlandsche Bank. Hierdoor onderscheidt PayPro zich van andere betaalsoftware. PayPro biedt immers innovatieve en veilige betalingsoplossingen aan, zonder de noodzaak om te koppelen met externe diensten zoals Mollie. Deze combinatie van betaalsoftware plus betaaldienstverlener maakt PayPro uniek, waardoor wij jou een naadloze, veiligere en efficiënte betalingservaring kunnen bieden.

Affiliate Marketing is wellicht het mooiste marketing kanaal waarin je als verkopende partij alleen betaalt voor meetbare resultaten. Ideaal om extra merkbekendheid, bezoekers en sales te realiseren.

PayPro gaat echter verder dan 99% van alle affiliate marketing software en netwerken. PayPro biedt namelijk de mogelijkheid om affiliates na een verkoop of conversie direct, of na jouw goedkeuring, uit te betalen en de credit factuur per e-mail toe te sturen. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte geldstroom tussen jou en je affiliates. Je hoeft hier dus zelf helemaal niks voor te doen.

In plaats van zelf je affiliates periodiek uit te betalen, wikkelt PayPro de financiele en administratieve kant van de samenwerking met je affiliate af.

Behalve het administratieve gemak, stelt PayPro je ook in staat om meer succes uit je affiliate marketing kanaal te halen. Dankzij ons krachtig affiliate netwerk met meer dan 150.000 affiliates creëer je de perfecte uitgangspositie om succes te behalen met affiliate marketing.

Affiliate Marketing is mogelijk met het ‘Recurrable’ pakket. Voor het gebruik van het affiliate netwerk en het direct uitbetalen van je affiliates, brengt PayPro een marktconforme vergoeding per transactie in rekening.

Overzicht Affiliate Marketing vergoeding per transactie

Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op

Sinds 2006 vertrouwd door 10.000+ bedrijven

“Staan altijd klaar om je te helpen”

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn vernieuwend en staan altijd klaar om je te helpen. PayPro is heel eenvoudig om mee te werken en de betaalpagina´s kun je makkelijk en snel aanmaken en beheren.

Skin Revolution
5 /5

“PayPro denkt graag mee”

PayPro has been my go-to solution when it comes to online payments for many years now. It is the obvious choice for my company. The checkout pages always result in a smooth payment process.

Inspirators Marketing
4.5 /5

“Gemakkelijk en vertrouwd afrekenen”

“Met de betaalpagina van PayPro kunnen je klanten gemakkelijk en vertrouwd afrekenen. Plus je hebt gemakkelijk extra verkopen met een gepaste order bump!”

Harm van Wijk

Directeur Beleggen.com
4 /5