Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Aan de slag met PayPro!

Welkom bij PayPro. Om gebruik te maken van de diensten van PayPro, verzoeken we je eerst te registreren. Bij de start van het aanmeldproces kies je tussen een verkopersaccount of een affiliate account.

In de handleiding staat alle informatie over het aanmeldproces. Klik hier voor de handleiding.

De dienstverlening van PayPro is niet beschikbaar voor de producten en diensten die zijn opgenomen in het overzicht van niet geaccepteerde diensten en/of producten dat hier beschikbaar is.

Wat hebben wij nodig?

Om jou te registeren als verkoper hebben wij de volgende documenten nodig die je kan uploaden in je PayPro account:

  • Foto/scan van de voorkant van een geldig identiteitsdocument van de wettelijk vertegenwoordiger van jouw onderneming die de overeenkomst met PayPro aangaat
  • (Digitaal) ondertekende overeenkomst
  • Ingevuld en ondertekend UBO formulier + foto/scan van de voorkant van een geldig identiteitsbewijs van iedere UBO.

Op onze guide artikel kan je lezen wat een UBO is.

Bedrijf in het buitenland?

Heb je een bedrijf in het buitenland? Als je bent gevestigd in de EER (Europese Economische Ruimte) of Zwitserland is dit geen probleem. Upload de documenten in je PayPro account en stuur de officiële Engelse vertaling van het uittreksel uit het handelsregister (Chamber of commerce) per e-mail naar support@paypro.nl.

Heb je vragen of kom je er niet uit?

Heb je vragen over ons aanmeldproces, dan horen wij het graag! Klik hier voor de handleiding voor een verkopersaccount. In de handleiding staan alle stappen beschreven over het aanmeldproces. Je kan ons ook mailen via support@paypro.nl of bellen via telefoon op: 085-40 117 86 .

Gun jezelf de tijd en focus je volledig op je bedrijf

Verhoog je omzet met de betaalpagina en affiliate marketing en laat je betalingen automatisch uitvoeren en verwerken. Zo minimaliseer je financiële administratie zodat jij je volledig kunt focussen op de groei van jouw bedrijf.