Affiliate marketing

PayPro heeft ook een affiliate marketing netwerk. Op dit netwerk brengen we verkopers en affiliates samen. Samen verkoop je meer producten dan alleen.

Voordelen verkopers

Ben je op zoek naar meer mogelijkheden om je product te verkopen? De affiliates in ons netwerk zorgen daar graag voor. Elke maand kun je via PayPro duizenden affiliates bereiken. Zij helpen je om een nog groter gedeelte van je doelgroep te targeten.

 • Icon minimale inspanning

  Automatisch en directe uitbetaling

  PayPro heeft als enige betaaldienstverlener in Nederland een affiliate marketing netwerk. Super makkelijk natuurlijk, wanneer er namelijk een verkoop plaatsvindt hoef jij als ondernemer niets te doen. Alle betalingen, commissies en uitbetalingen worden door ons automatisch uitgevoerd.

 • Icon omzet

  Bereik nieuwe klanten

  Bereik nieuwe klanten die je met andere manieren van marketing nooit zou kunnen bereiken. Affiliates van PayPro kunnen jouw product, dienst of website promoten via hun kanalen. Bouw een sterke band op met affiliates en je kan beide van deze samenwerking continu de vruchten blijven plukken.

 • Icon snel

  Online schaalbaar

  Als je online schaalbare producten verkoopt kun je met behulp van de affiliates op het PayPro platform enorm veel extra omzetten. Bij een schaalbaar verdienmodel (online cursus) wordt iedere keer hetzelfde (online) product gekocht door een andere klant. Voordeel is dat de affiliates van PayPro ook ongelimiteerd voor jou kunnen gaan verkopen.

 • 5.000+ affiliates

 • 500+ unieke affiliate campagnes

 • 10+ verschillende categorieeën

Zo werkt het

Jij hoeft de affiliate alleen te betalen als er daadwerkelijk een lead of een verkoop is gerealiseerd. Het performance based model maakt affiliate marketing ideaal. Ongeacht de moeite die de affiliate doet voor jouw product: geen lead of verkoop is geen commissie.

 1. Affiliate campagne

  Je kan eenvoudig een affiliatecampagne voor één of meerdere van je betaalknoppen van PayPro maken of voor je gehele website, wanneer je gebruikmaakt van een API- of webshopkoppeling.

 2. Openbare campagne

  Zet je campagne openbaar voor al onze affiliates, zo kunnen zij direct beginnen met het promoten van jouw producten of services.

 3. Affiliate mailing – optioneel

  Je kan ervoor kiezen om een groot aantal affiliates door middel van een affiliate-mailing te bereiken, hier zit echter wel kosten aan verbonden. Klik hier voor meer informatie.

 4. Meer omzet

  Genereer significant meer omzet door de marketing- en promotiewerkzaamheden van de affiliates van PayPro.

 5. Transparant

  Je kiest zelf hoeveel commissie jij uitkeert, daarnaast wordt de commissie pas uitgekeerd wanneer er een verkoop heeft plaatsgevonden.

PayPro Guide

In de PayPro Guide staan artikelen over hoe je affiliate marketing optimaal toepast bij PayPro. We hebben richtlijnen voor affiliate campagnes opgesteld en geven tips over hoe je een goede campagne opzet. Bovendien staat er veel gedetailleerde en technische informatie zodat jij direct aan de slag kunt.

Voor affiliates

Heb je een website, blog of mailinglijst? Dan kun je makkelijk en snel geld verdienen bij PayPro. Na het aanmelden bij PayPro kun je direct beginnen met het promoten van de campagnes van de verkopers in ons netwerk.

 • Icon omzet

  Ongekende hoge commissies

  Bij online producten kost het voornamelijk veel tijd en investeringen voor het de markt opgaat. Als dit product eenmaal online is kan de verkoop beginnen. Doordat het online schaalbare producten zijn proberen we voor jou altijd hoge beloningen te regelen in de vorm van ongekende commissies.

 • Icon minimale inspanning

  Ontvang direct en automatisch je commissie

  PayPro heeft als enige betaaldienstverlener in Nederland een affiliate marketing netwerk. Super makkelijk natuurlijk, wanneer er een verkoop plaatsvindt hoef jij als affiliate niet dagen of soms zelfs weken te wachten op de verkoper die jou uitbetaald. Dit doen wij voor jou! Jouw commissie wordt direct en automatisch uitbetaald.

 • Icon snel

  Promoot online schaalbare producten

  Bij een schaalbaar verdienmodel hoeft de verkoper niet iedere keer opnieuw te investeren in een product, je gebruikt gewoon iedere keer hetzelfde (online) product bij een andere klant. Voordeel is dat jij ook ongelimiteerd kan verkopen en er geen max zit op jouw verkopen, laat die commissies maar komen!

 • Icon veilig

  Unieke producten in de affiliate marketing industrie

  Als je kijkt naar het aanbod binnen PayPro zie je voornamelijk online cursussen en e-books. Voor veel niches hebben wij een passend product en kun jij direct starten met promoten. Digitale producten zullen alleen maar in groei toenemen, dus start vandaag direct met het opbouwen van nieuwe geldstromen!

 • 5.000+ affiliates

 • 500+ unieke affiliate campagnes

 • 10+ verschillende categorieeën

Zo werkt het

Heb je een website, blog of mailinglijst? Dan kun je makkelijk en snel geld verdienen bij PayPro. Na het aanmelden bij PayPro kun je direct beginnen met het promoten van de campagnes van de verkopers in ons netwerk.

 1. Registreren

  Registreer je als affiliate bij PayPro. Nadat je account volledig is goedgekeurd, kan je direct beginnen met het promoten van producten.

 2. Kies je campagnes

  Kies de campagnes uit het campagneoverzicht die jij wilt promoten, zo kan je eenvoudig de producten uit bepaalde categorieeen selecteren.

 3. Transparant

  Bij de campagne zie je direct welke commissie wordt uitgekeerd wanneer met behulp van jou een verkoop plaatsvindt.

 4. Promoten

  Promoot de affiliate campagne via jouw eigen kanalen. Je mag Facebook, Instagram, blogs, websites en meer gebruiken. Wel raden wij aan dit af te stemmen met de eigenaar van de campagne.

 5. Ontvang

  Na de verkoop ontvang jij direct de commissie op jouw saldo.

PayPro Guide

Ben je benieuwd hoe je het beste producten kunt promoten via PayPro? In de PayPro Guide staan artikelen over hoe je als affiliate aan de slag kunt. We leggen bijvoorbeeld uit hoe je als affiliate producten kunt promoten en hoe ons trackingsysteem werkt. Na het lezen van alle artikelen kun je direct beginnen met geld verdienen.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil jij ook jouw omzet verhogen via de affiliates in het netwerk van PayPro?