Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

SEPA Incasso – eenmalig

Incasseer je klanten eenmalig met SEPA-incasso via PayPro. Na het geven van akkoord hoeven je klanten er niets meer voor te doen, terwijl de betaling automatisch wordt verwerkt.

Eenmalige betaling met SEPA incasso

Bij een eenmalige incasso geeft de klant toestemming aan PayPro om eenmalig een geldbedrag van een bankrekening af te schrijven. Dit kan zijn voor de aanschaf van bijvoorbeeld een fysiek of digitaal product. Daarnaast zijn eenmalige machtigingen ideaal te gebruiken voor 1-Click-Upsell, een unieke functie van PayPro!

Incasseren zonder moeite

SEPA incasso is de makkelijkste manier om een betaling bij klanten te incasseren. Het is verplicht om eerst een akkoord van een klant te krijgen. Dankzij het SEPA systeem kun je via PayPro betalingen incasseren uit heel Europa.

PayPro’s debiteurenbeheer

Het komt natuurlijk ook voor dat betalingen via SEPA-incasso gestorneerd worden, of om een andere reden niet worden afgeschreven. PayPro heeft de module debiteurenbeheer zodat je daarop voorbereid bent. Als je deze module geactiveerd hebt, sturen we jouw klanten die niet hebben betaald herinneringen en aanmaningen met een iDEAL-link.

SEPA incasso

SEPA incasso

SEPA Incasso. Bedraagt per transactie €0,25.

€ 0,25
Fixed
0,0 %
Variable
  • Eenmalig en/of doorlopend
  • Lopende abonnementen overnemen
  • Debiteurenbeheer

De PayPro Guide voor al je vragen

Ben je benieuwd hoe je SEPA incasso als betaalmethode instelt? Of wil je meer informatie over hoe je het gebruikt? Bekijk dan de artikelen over SEPA incasso in de PayPro Guide.

Bekijk de PayPro Guide

Gun jezelf de tijd en focus je volledig op je bedrijf

Wil jij ook een betaaldienstverlener waar anti-fraude de allerhoogste prioriteit heeft?