SEPA Incasso - eenmalig

Incasseer je klanten eenmalig met SEPA-incasso via PayPro. Na het geven van akkoord hoeven je klanten er niets meer voor te doen, terwijl de betaling automatisch wordt verwerkt.

SEPA Incasso - eenmalig
€ 0,35 Per transactie
0,0% Variabele kosten
  • Ideaal voor 1-Click-Upsell
  • In heel Europa
  • Debiteurenbeheer

Eenmalige betaling met SEPA incasso

Bij een eenmalige incasso geeft de klant toestemming aan PayPro om eenmalig een geldbedrag van een bankrekening af te schrijven. Dit kan zijn voor de aanschaf van bijvoorbeeld een fysiek of digitaal product. Daarnaast zijn eenmalige machtigingen ideaal te gebruiken voor 1-Click-Upsell, een unieke functie van PayPro!

Incasseren zonder moeite

SEPA incasso is de makkelijkste manier om een betaling bij klanten te incasseren. Het is verplicht om eerst een akkoord van een klant te krijgen. Bij PayPro bieden we eenmalig incasso’s aan tot een maximum bedrag van €1000,-. Dankzij het SEPA systeem kun je via PayPro betalingen incasseren uit heel Europa.

PayPro’s debiteurenbeheer

Het komt natuurlijk ook voor dat betalingen via SEPA-incasso gestorneerd worden, of om een andere reden niet worden afgeschreven. PayPro heeft de module debiteurenbeheer zodat je daarop voorbereid bent. Als je deze module geactiveerd hebt, sturen we jouw klanten die niet hebben betaald herinneringen en aanmaningen met een iDEAL-link.

PayPro Guide

Ben je benieuwd hoe je SEPA incasso als betaalmethode instelt? Of wil je meer informatie over hoe je het gebruikt? Bekijk dan de artikelen over SEPA incasso in de PayPro Guide.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil jij ook nooit meer twijfelen over een passende betaalmethode voor je klant?